HARLEY DAVIDSON CUSTOMIZING

Wij hebben niet alleen heel veel verstand van de technische kant van Amerikaanse V-Twin motoren, maar we zijn ook zeer bekwaam in de customizing ervan. Wij staan klaar om een radicale (ground-up) custom voor je te bouwen, waar je al jaren van droomt.harley davidson verbouwen

We kunnen ook jouw Harley-Davidson in iets ombouwen wat ánders is dan al je ‘biker-buddies’ hebben. Special paint, powder-coating (ook keramisch) en verchromen is tevens via ons mogelijk. Kleinere customizing-projecten zijn ook mogelijk. Denk hierbij aan: nieuw stuur, uitlaten, luchtfilter, nieuwe wielen, nieuwe kabels, remleidingen, dikke achterkant, etc.

ONDERDELEN

Ga je zélf aan de slag en heb je onderdelen of accessoires nodig? Downtown is dealer van bijna alle bekende leveranciers. Wij kunnen je alle materiaal van bijna alle merken leveren. Denk hierbij aan Arlen Ness, Roland Sands, Kuryakyn, Biltwell en ga zo maar door.

De parts kun je opzoeken in de catalogi in onze shop en direct bestellen. Indien voorradig, hebben we het binnen enkele dagen bij ons binnen. We kunnen het ook naar je opsturen.

Webshop

RESTAURATIE

Een (custom) restauratie of make-over van een Harley-Davidson motorfiets is ook één van de mogelijkheden. Je hebt bijvoorbeeld al heel lang een oude shovel of evo in de schuur staan en je vindt het zonde om hem weg te doen. Geef ons door wat je budget ongeveer is, wat je wensen zijn en dan gaan wij kijken wat er allemaal mogelijk is.

Zo hebben wij voor een oude Harley-Davidson Sportster uit 1990 een – bijna complete – makeover gedaan. De motorfiets zag er oud en vervallen uit en had een waarde van nog geen 3.500 euro. Nadat we hem onder handen hebben genomen, is de Idex taxatie-waarde nu 28.000,- euro. De verbouwing is natuurlijk wel een behoorlijke investering geweest, maar de sportster Trailblazer 1 valt nu onder de categorie ‘collector-items’.

Trailblazer 1

BUDGET

Wil je weten wat er met jouw budget aan customizing gedaan kan worden? Kom langs en bespreek het met ons. We zullen je een eerlijk advies geven over wat wel en wat niet haalbaar is. Echter, voor ieder budget is wat mogelijk.

Vul hieronder je gegevens in. Wij nemen via de e-mail contact met je op om de afspraak te bevestigen.

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je telefoonnummer (verplicht)

  Ik maak gebruik van de haal-/breng-service (tot 40 km vanaf ons pand)
  JaNee

  Je bericht:

  Nieuwsbrief inschrijving (jaarlijkse verloting van een gratis onderhoudsbeurt)

  Vul hier onder je gegevens in. Wij nemen telefonisch contact met je op.

   Je naam (verplicht)

   Je e-mail (verplicht)

   Je telefoonnummer (verplicht)

   Bel mij voor het maken van een afspraak
   Zo spoedig mogelijkOver enkele dagenVolgende week

   Je bericht:

   Nieuwsbrief inschrijving (jaarlijkse verloting van een gratis onderhoudsbeurt)

   Bel 026 – 31 21 089. Wij plannen de afspraak direct in. Hou je agenda bij de hand.

   DIY CUSTOMIZING

   Harley onderdelenHet is leuk om je eigen Harley te customizen. Als je handig bent, dan kun je een hoop zelf. Tip: zorg dat je altijd de beste materialen gebruikt. Dit komt ten goede aan de waarde (-taxatie) van je motorfiets. Vaak loont het om even door te sparen. Als je op zoek bent naar mooie onderdelen zoals sturen, zadels, handvatten, etc: kijk in onze webshop (klik hier). Je bestelt hier altijd voordelig en het aanbod is compleet.

   Webshop (index)