harley davidson special paint custom spuitwerk airbrush

harley davidson special paint custom spuitwerk airbrush

SPECIAL PAINT / CUSTOM PAINT / AIRBRUSH

SPECIAL PAINT – CUSTOM PAINT

Custom paint of Special paint wordt nog wel eens verward met airbrush. Het aanbrengen van custom paint is een geheel andere techniek dan airbrush. Bij custom paint of special paint wordt de verf van verschillende materialen gemaakt.

Hierdoor krijg je bijvoorbeeld het parel effect, rainbow effect of waterdruppel effect. Bovenop deze laag wordt vaak nog een bepaald thema uitgewerkt. Hierbij worden er speciale verf types over de basis lak aangebracht. Denk hier bijvoorbeeld aan tribals, vlammen of andere ontwerpen.

Vaak is het de combinatie van airbrush op een custom paint laag.

AIRBRUSH

Onze spuitwerk-specialist airbrusht met een Iwata airbrush en maakt hierbij gebruik van allerlei soorten lak. Enkele lak voorbeelden zijn: House of Kolor, 3M en DuPont. Het airbrush-werk wordt veel gebruikt bij Harley Davidson motoren en Amerikaanse auto’s. Hier wordt veel True-Fire/Flames of vlammen met biezen gebruikt. Hierbij geldt dat alles mogelijk is.

Airbrush is het aanbrengen van verf op een object door middel van luchtdruk. Bij het airbrushen wordt er gebruik gemaakt van een compressor en airbrush pistool. De techniek is eigenlijk hetzelfde als het spuiten met een spuitbus verf, alleen geeft airbrush meer controle over de hoeveelheid verf en lucht. Doordat je meer controle hebt, wordt het zeer gemakkelijk om kleur overgangen te maken of schaduwen te spuiten.

ORIGINEEL SPUITWERK

Origineel spuitwerk is een breed begrip. Zie hieronder enkele voorbeelden wat wij met origineel spuitwerk bedoelen:

Het herstellen van schade aan motoren: topkuip, tanks, spatborden, koffers en nog veel meer. Ook kunststofreparatie is mogelijk.

Nieuwe onderdelen van motoren, die in de originele kleur gespoten worden aan de hand van de originele kleurcodes.

Het herstellen van schade aan airbrush-werk.

AFSPRAAK MAKEN

Kom bij ons langs als er iets aan je motorfiets gedaan moet worden. Downtown American Motorcycles is degene die je moet hebben. Wij staan voor de volle honderd procent achter álles wat wij doen. Als je wilt, kun je ook gebruiken maken van onze haal- en brengservice.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je telefoonnummer (verplicht)

Ik maak gebruik van de haal-/breng-service (tot 50 km vanaf ons pand)
JaNee

Reparatie, onderhoud of iets anders:

(jaarlijkse verloting van een gratis onderhoudsbeurt)

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.