HARLEY-DAVIDSON SCHADE-HERSTEL

Harley onderdelen webshopJe kunt bij Downtown American Motorcycles ook terecht voor professioneel schade-herstel van je Harley-Davidson. We brengen hem in originele staat terug, tenzij je van de gelegenheid gebruik wilt maken om het een en ander te veranderen.

Vul hieronder je gegevens in. Wij nemen via de e-mail contact met je op om de afspraak te bevestigen.

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je telefoonnummer (verplicht)

  Ik maak gebruik van de haal-/breng-service (tot 40 km vanaf ons pand)
  JaNee

  Je bericht:

  Nieuwsbrief inschrijving (jaarlijkse verloting van een gratis onderhoudsbeurt)

  Vul hier onder je gegevens in. Wij nemen telefonisch contact met je op.

   Je naam (verplicht)

   Je e-mail (verplicht)

   Je telefoonnummer (verplicht)

   Bel mij voor het maken van een afspraak
   Zo spoedig mogelijkOver enkele dagenVolgende week

   Je bericht:

   Nieuwsbrief inschrijving (jaarlijkse verloting van een gratis onderhoudsbeurt)

   Bel 026 – 31 21 089. Wij plannen de afspraak direct in. Hou je agenda bij de hand.

   Berging

   Na het afleveren van de motorfiets door de bergingsmaatschappij, of wanneer wij hem voor je opgehaald hebben, vragen wij je om een kopie van het kentekenbewijs. Neem alle beschadigde kleding of andere spullen, zoals helm of bril, mee. Graag met de originele aankoopbonnen. Als je deze niet meer hebt, dan willen wij graag weten hoe oud of jong de spullen zijn en wat ze gekost hebben.

   Schade-rapport

   Om de kosten voor het herstel van de schade te kunnen bepalen, maken wij een schade-rapport op, waarna een onafhankelijke schade-expert de schade komt bekijken en beoordelen. Deze schade-expert zal foto’s maken en controleert of het herstelbedrag van de opgegeven schade klopt en of het allemaal gedekt is door de verzekering. Hierna zal het rapport overlegd worden aan de verzekeringsmaatschappij.

   Akte van cessie

   Na akkoord zullen wij met het herstel beginnen. De financiële afhandeling met de verzekering regelen wij door middel van een akte van cessie.

   LEVERTIJD

   Op sommige onderdelen kan een langere levertijd zitten. Dit geldt ook voor spuitwerk. Hou er rekening mee, dat dit wat tijd kan vergen. Wij maken altijd duidelijke afspraken met onze professionele en gerenommeerde partners (spuit- en powdercoat-werk, verchromen, etc), zodat er enig inzicht is in de levertijd. Wij zorgen ervoor dat je weer zo snel mogelijk veilig de weg op kunt.

   VERZEKERING

   Een groot aantal van onze klanten heeft een motor-verzekering bij Kees de Zeeuw lopen. Dankzij onze jarenlange samenwerking met deze verzekeringsmaatschappij, is deze groep groot geworden. Het is vanzelfsprekend dat alle schade-afhandelingen door Downtown American Motorcycles afgehandeld kunnen worden. Ook als je de verzekering met korting (bij een ander bedrijf, motorclub of -vereniging) hebt afgesloten, kun je het schadeherstel door ons laten uitvoeren.