BETROUWBAARHEID STAAT VOOROP

Harley Davidson revisie

Een (blok) revisie van een Harley-Davidson is een arbeidsintensieve werkzaamheid. De prijzen van de benodigde onderdelen (tandwielen, lagers, pakkingen, oilseals, zuigers, etc) lopen erg uiteen. Wij maken gebruik van kwalitatief goede parts. Deze zijn in de meeste gevallen wat duurder dan de goedkopere merken. Het motorblok van een Harley-Davidson heeft veel te verduren, het is dus belangrijk dat alles goed op elkaar is afgestemd.

Voor een goede en betrouwbare revisie is ervaring en expertise nodig. Dit heeft Downtown American Motorcycles al sinds 1999 ‘in huis’. Betrouwbaarheid staat voorop. We geven daarom een jaar garantie (afhankelijk van het aantal gereden km’s). Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Revisie-werkzaamheden voeren wij – over het algemeen – in de rustiger periodes uit (herfst / winter).

Vul hieronder je gegevens in. Wij nemen via de e-mail contact met je op om de afspraak te bevestigen.

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je telefoonnummer (verplicht)

  Ik maak gebruik van de haal-/breng-service (tot 40 km vanaf ons pand)
  JaNee

  Je bericht:

  Nieuwsbrief inschrijving (jaarlijkse verloting van een gratis onderhoudsbeurt)

  Vul hier onder je gegevens in. Wij nemen telefonisch contact met je op.

   Je naam (verplicht)

   Je e-mail (verplicht)

   Je telefoonnummer (verplicht)

   Bel mij voor het maken van een afspraak
   Zo spoedig mogelijkOver enkele dagenVolgende week

   Je bericht:

   Nieuwsbrief inschrijving (jaarlijkse verloting van een gratis onderhoudsbeurt)

   Bel 026 – 31 21 089. Wij plannen de afspraak direct in. Hou je agenda bij de hand.

   REVISIE-WERK

   Downtown American Motorcycles heeft een nette werkplaats en we beschikken over alle tools en middelen, die benodigd zijn voor revisie-werk. Voor hele speciale werkzaamheden (bijvoorbeeld scheurtjes in koppen, die niet meer besteld kunnen worden) werken wij samen met gespecialiseerde partners / ambachtslieden. Wij werken gestructureerd en open. Het is mogelijk om mee te kijken vanaf de bovenverdieping of achter het hek op de onderverdieping. Wij verzoeken je echter wel om buiten de werkplaats te blijven. Grote revisies leggen wij ook vast op foto, zodat je kunt zien waar wij mee bezig zijn geweest.

   DIY-REVISIE?

   Voor de liefhebbers en handigen onder ons, die zelf revisie-werkzaamheden willen uitvoeren: je kunt alle benodigde pakkingen, tandwielen, o-seals en motor-onderdelen in onze webshop bestellen, klik hier

   Naar webshop (index)