BETROUWBAARHEID STAAT VOOROP

Harley Davidson revisie

Een blok revisie van jouw Harley is een essentieel onderdeel voor de prestaties van jouw motorfiets. Bij Downtown American Motorcycles zijn we experts in het reviseren van Harley Davidson motoren en zorgen voor een grondige en betrouwbare revisie. Wij gebruiken alleen kwalitatief hoogwaardige onderdelen, die in sommige gevallen wat duurder zijn dan goedkopere merken, maar de betrouwbaarheid staat bij ons voorop.

Onze technici hebben jarenlange ervaring en expertise in Harley, dus je kunt er zeker van zijn dat jouw motorfiets in goede handen is. Wij geven een jaar garantie afhankelijk van het aantal gereden kilometers. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een revisie. Meestal gebeuren deze werkzaamheden in de rustiger periodes zoals herfst en winter.

Gerelateerd bericht: Motorblok-revisie Evo Marc

Vul hieronder je gegevens in. Wij nemen via de e-mail contact met je op om de afspraak te bevestigen.

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je telefoonnummer (verplicht)

  Ik maak gebruik van de haal-/breng-service (tot 40 km vanaf ons pand)

  JaNee

  Je bericht:

  Nieuwsbrief inschrijving (jaarlijkse verloting van een gratis onderhoudsbeurt)

  Vul hier onder je gegevens in. Wij nemen telefonisch contact met je op.

   Je naam (verplicht)

   Je e-mail (verplicht)

   Je telefoonnummer (verplicht)

   Bel mij voor het maken van een afspraak

   Zo spoedig mogelijkOver enkele dagenVolgende week

   Je bericht:

   Nieuwsbrief inschrijving (jaarlijkse verloting van een gratis onderhoudsbeurt)

   Bel 026 – 31 21 089. Wij plannen de afspraak direct in. Hou je agenda bij de hand.

   REVISIE-WERK

   Downtown American Motorcycles heeft een nette werkplaats en we beschikken over alle tools en middelen, die benodigd zijn voor revisie-werk. Voor hele speciale werkzaamheden (bijvoorbeeld scheurtjes in koppen, die niet meer besteld kunnen worden) werken wij samen met gespecialiseerde partners / ambachtslieden. Wij werken gestructureerd en open. Het is mogelijk om mee te kijken vanaf de bovenverdieping of achter het hek op de onderverdieping. Wij verzoeken je echter wel om buiten de werkplaats te blijven. Grote revisies leggen wij ook vast op foto, zodat je kunt zien waar wij mee bezig zijn geweest.

   DIY-REVISIE?

   Voor de liefhebbers en handigen onder ons, die zelf revisie-werkzaamheden willen uitvoeren: je kunt alle benodigde pakkingen, tandwielen, o-seals en motor-onderdelen in onze webshop bestellen, klik hier