HARLEY DAVIDSON REPARATIE (en BUELL)

Downtown American Motorcycles is gespecialiseerd in alle technische aspecten van Amerikaanse V-Twins. Je bent bij ons aan het goede adres voor Harley Davidson reparaties. Wij staan erom bekend dat wij vakkundig te werk gaan. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je weer veilig en vertrouwd de weg op kunt.

Harley reparatieSta je met pech of rijdt je motorfiets niet? Neem eerst contact op met de ANWB als je hier lid van bent. Zo niet, dan komen wij hem ophalen. Wij hebben inmiddels méér dan 20 jaar ervaring op het gebied van het repareren van Harley Davidson reparaties.

Vul hieronder je gegevens in. Wij nemen via de e-mail contact met je op om de afspraak te bevestigen.

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je telefoonnummer (verplicht)

  Ik maak gebruik van de haal-/breng-service (tot 40 km vanaf ons pand)
  JaNee

  Je bericht:

  Nieuwsbrief inschrijving (jaarlijkse verloting van een gratis onderhoudsbeurt)

  Vul hier onder je gegevens in. Wij nemen telefonisch contact met je op.

   Je naam (verplicht)

   Je e-mail (verplicht)

   Je telefoonnummer (verplicht)

   Bel mij voor het maken van een afspraak
   Zo spoedig mogelijkOver enkele dagenVolgende week

   Je bericht:

   Nieuwsbrief inschrijving (jaarlijkse verloting van een gratis onderhoudsbeurt)

   Bel 026 – 31 21 089. Wij plannen de afspraak direct in. Hou je agenda bij de hand.

   ANALYSE

   Bij bijvoorbeeld problemen met het motorblok en waarbij het niet zichtbaar is wat er precies aan de hand is, wordt eerst een analyse gedaan. Dit kan op basis van ervaring, maar ook met behulp van werkplaats-apparatuur en – indien elektronisch van aard – met computer-software. Ook met hulp van onze SUN gastest-computer, kunnen we op basis van een uitlaatgas-analyse al redelijk snel bepalen of het probleem zich in een bepaald gebied bevindt (ontsteking, slechte verbranding, olie in de uitlaatgassen, teveel CO, etc).

   KOSTENBEPALING

   We nemen contact met je op en overleggen wat de reparatie inhoudt en geven je een indicatie van de totale kosten. Soms wordt er nog overleg gepleegd, wanneer er keuze gemaakt kan worden uit verschillende merken onderdelen. Denk hierbij aan cilinders, zuigers, flywheels, carburateurs, Ecm’s, etc. Dit doen wij, omdat dit mede de hoogte van de uiteindelijke kosten bepaalt.

   UITVOERING

   Wanneer wij aan de slag gaan met jouw Harley Davidson reparatie, dan behandelen wij deze alsof het onze eigen motorfiets is. We maken gebruik van stof- en olie-kappen en gaan geordend aan het werk. Na iedere (grote) reparatie wordt de motorfiets uitgebreid ontvet en gewassen. Op grote reparaties geven wij 1 jaar garantie (afhankelijk van het aantal gereden km’s).

   Harley Davidson reparatie: Open werkwijze

   Voor kleinere of eenvoudige reparaties houden wij ons natuurlijk niet aan een stappenplan. We geven je wel aan wat de verwachte kosten zullen zijn, zodat je geen verrassing achteraf krijgt. Downtown American Motorcycles heeft een nette werkplaats en we beschikken over alle tools en middelen, die benodigd zijn voor onderhoud, reparaties en tuning. Wij werken gestructureerd en open. Het is mogelijk om mee te kijken vanaf de bovenverdieping of achter het hek op de onderverdieping. Wij verzoeken je echter wel om buiten de werkplaats te blijven. Grote harley davidson reparaties leggen wij ook vast op foto, zodat je kunt zien waar wij mee bezig zijn geweest.

   DIY reparaties

   Als je zelf handig bent voor bepaalde reparatie-klussen, dan kan het zijn dat je hier onderdelen en gereedschap voor nodig hebt. Deze kun je allemaal vinden in onze uitgebreide webshop. Gereedschap: klik hier

   Gereedschap