HARLEY DAVIDSON REPARATIE (en BUELL)

Bij Downtown American Motorcycles zijn we gepassioneerd over Harley Davidson motoren en willen we jou helpen om jouw motor weer in topvorm te krijgen. Onze technici zijn experts in reparaties en onderhoud en zorgen dat jouw motor weer veilig en betrouwbaar is. We hebben meer dan 23 jaar ervaring in het werken met Amerikaanse V-Twins motoren en zijn daarom de perfecte keuze voor al jouw reparatie- en onderhoudsbehoeften.

Harley reparatie

Als je onderweg pech hebt of je motor rijdt niet, neem eerst contact op met ANWB als je lid bent, anders halen wij hem op. Wij willen dat jij zo snel mogelijk weer op jouw vertrouwde Harley Davidson kunt rijden. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een reparatie. Wij kijken ernaar uit om jou te helpen bij het onderhouden van jouw Harley Davidson.

Vul hieronder je gegevens in. Wij nemen via de e-mail contact met je op om de afspraak te bevestigen.

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je telefoonnummer (verplicht)

  Ik maak gebruik van de haal-/breng-service (tot 40 km vanaf ons pand)

  JaNee

  Je bericht:

  Nieuwsbrief inschrijving (jaarlijkse verloting van een gratis onderhoudsbeurt)

  Vul hier onder je gegevens in. Wij nemen telefonisch contact met je op.

   Je naam (verplicht)

   Je e-mail (verplicht)

   Je telefoonnummer (verplicht)

   Bel mij voor het maken van een afspraak

   Zo spoedig mogelijkOver enkele dagenVolgende week

   Je bericht:

   Nieuwsbrief inschrijving (jaarlijkse verloting van een gratis onderhoudsbeurt)

   Bel 026 – 31 21 089. Wij plannen de afspraak direct in. Hou je agenda bij de hand.

   ANALYSE

   Bij Downtown American Motorcycles gebruiken we geavanceerde technologie en jarenlange ervaring om snel en efficiënt problemen met jouw Harley Davidson op te lossen. Als er problemen zijn met het motorblok en het niet duidelijk is wat er precies aan de hand is, gaan we eerst op zoek naar de oorzaak. Dit doen we door gebruik te maken van onze professionele werkplaatsapparatuur, zoals de SUN gastest-computer. Hiermee kunnen we, met behulp van een uitlaatgas-analyse, snel vaststellen of het probleem zich bijvoorbeeld in een bepaald gebied bevindt zoals ontsteking, slechte verbranding, olie in de uitlaatgassen of teveel CO. Onze technici hebben jarenlange ervaring in het analyseren van problemen en zullen jouw motor snel weer in topconditie brengen.

   KOSTENBEPALING

   Bij Downtown American Motorcycles staat de tevredenheid van onze klanten voorop. Wanneer er reparaties nodig zijn voor jouw Harley Davidson, nemen we contact met je op om de inhoud van de reparatie te bespreken en een indicatie van de totale kosten te geven. Soms wordt er nog overleg gepleegd, wanneer er keuze gemaakt kan worden uit verschillende merken onderdelen. Denk hierbij aan cilinders, zuigers, flywheels, carburateurs, Ecm’s, etc. Dit doen wij, omdat dit mede de hoogte van de uiteindelijke kosten bepaalt.

   UITVOERING

   Wij behandelen jouw Harley-reparatie met de grootste zorg en aandacht. Zoals wij zouden willen dat er met onze eigen motorfiets wordt omgegaan, behandelen wij ook jouw motorfiets. We gebruiken altijd de beste beschermingsmiddelen zoals stof- en oliekappen en werken georganiseerd en efficiënt. Na iedere belangrijke reparatie, nemen we de tijd om je motorfiets grondig te reinigen. We zijn zeker van ons werk, zodat we op grote reparaties een garantie van 1 jaar geven, afhankelijk van het aantal gereden kilometers. We willen dat je vertrouwen hebt in ons en weer veilig de weg op kan.

   Harley Davidson reparatie: Open werkwijze

   Voor kleinere of eenvoudige reparaties houden wij ons natuurlijk niet aan een stappenplan. We geven je wel aan wat de verwachte kosten zullen zijn, zodat je geen verrassing achteraf krijgt. Downtown American Motorcycles heeft een nette werkplaats en we beschikken over alle tools en middelen, die benodigd zijn voor onderhoud, reparaties en tuning. Wij werken gestructureerd en open. Het is mogelijk om mee te kijken vanaf de bovenverdieping of achter het hek op de onderverdieping. Wij verzoeken je echter wel om buiten de werkplaats te blijven. Grote harley davidson reparaties leggen wij ook vast op foto, zodat je kunt zien waar wij mee bezig zijn geweest.

   DIY reparaties

   Onze webshop biedt alles wat je nodig hebt voor het onderhoud van je Harley, van olie en filters tot onderhoudsmiddelen, wij hebben het allemaal. Of je nu op zoek bent naar benodigdheden voor regulier onderhoud of specifieke onderdelen, wij hebben het voor je.

   Ben jij een echte Harley-rijder die het liefst zelf de touwtjes in handen houdt? Dan is onze webshop de perfecte plek voor jou! Hier vind je alles wat je nodig hebt om jouw reparatie-klussen aan te pakken. Onze webshop is speciaal ontworpen voor Harley-rijders zoals jij, en we bieden alleen de hoogste kwaliteit producten aan tegen de laagste prijzen. Gereedschap: klik hier