“Good, better, best. Never let it rest. ‘Till your good is better and your better is best.”

Wie zijn wij?

Ing. Glenn Kneefel
Ing. Glenn KneefelEigenaar / Senior mechanic
Glenn is een ingenieur met een passie voor Harley Davidson en Buell motoren. Met jarenlange ervaring en expertise, biedt hij een breed scala aan diensten aan waaronder reparaties, onderhoud, tuning, customizing en revisies. Hij is gepassioneerd over het verbeteren van de prestaties en het uiterlijk van elke motor die hij onder handen neemt. Of je nu een liefhebber bent van de klassieke Harley of een fan van de snelle Buell, Glenn garandeert dat je motor in topconditie zal zijn wanneer hij klaar is met zijn werk.
Niels Roessink
Niels RoessinkMechanic
Na het voltooien van zijn studie, heeft Niels zich gespecialiseerd in de wereld van Harley Davidson motorfietsen. Met meer dan 10 jaar ervaring bij Downtown American Motorcycles, is hij een expert in onderhoud en reparaties van deze iconische motoren. Niels’ passie voor de techniek en zijn liefde voor het merk zorgen ervoor dat elke motor die hij onder handen neemt, in perfecte staat wordt opgeleverd. Of je nu een trotse eigenaar bent van een klassieke Harley of een liefhebber van de nieuwste modellen, Niels garandeert dat je motor in topconditie zal zijn.
Aniek Vink
Aniek VinkLibero
Aniek is een gepassioneerde Harley-rijder met een liefde voor reizen, lezen en schrijven. Bij Downtown American Motorcycles beheert ze niet alleen de blogs en nieuwsberichten, maar ze houdt ook de webshop bij en zorgt voor de administratie en bestellingen van de werkplaats en shop. Haar veelzijdige vaardigheden maken haar een waardevol lid van het team en haar ondernemende geest zorgt ervoor dat alles soepel verloopt.