Handvatten & footpegs van Ken’s Factory

Productnieuws #106 Ken’s Factory eyecatchers

We hebben een zeer groot aanbod aftermarket Harley parts in onze shop, waaronder veel unieke en bijzondere merken. De kwalitatief hoogwaardige producten van Ken’s Factory vallen hier ook onder. Ze zijn dan ook zeker de moeite waard om in de aandacht te brengen in productnieuws #106.

Eye-catchers

Ken’s handvatten en voetsteunen zijn echte eyecatchers, omdat deze (handvatten voor Harley Davidson modellen) gefreesd zijn uit billet aluminium. En, ze zijn natuurlijk verkrijgbaar in verschillende ontwerpen.  Bijvoorbeeld, met een gepolijste afwerking of zwart geanodiseerd. Alle versies zijn voorzien van messing eindkappen.

Deze prachtige handvatten passen op de meeste Harley-modellen van 1976 tot heden. Verkrijgbaar met enkele gaskabels of gecombineerde gas- en stationaire kabels.

Billet aluminium

De Neo Fusion handvatten van Ken’s Factory zijn CNC gefreesd van billet aluminium. Ze hebben een grotere buitendiameter dan de meeste andere handvatten op de markt. Natuurlijk beschikbaar voor de meeste Harley-modellen van 1976 tot heden met enkele gaskabel of gecombineerde gas- en stationaire kabels. Ook voor “throttle by wire” Touring-modellen van 2008 tot heden zijn ze leverbaar.

Kwalitatief hoogwaardig

Door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige handvatten voor Harley Davidson en andere parts, verhoog je de waarde van je bike. Hiermee zorg je ervoor dat jouw Harley een unieke uitstraling krijgt. Waar anderen kiezen voor merken die heel veel gebruikt worden zijn het juist die speciale unieke eyecatchers, waardoor men bij een bikeshow blijft staan om te kijken.

Handvatten van Ken’s Factory

Footpegs van Ken’s Factory

Alle producten van Ken’s Factory te bekijken.

Voor alle onderdelen kan je het best naar onze index pagina gaan.

Hot: je kunt onze uitgebreide webshop ook vinden via de hyperlink www.pepperparts.com. PepperParts is een officieel geregistreerde handelsnaam van Downtown American Motorcycles. Onze webshop heeft het keurmerk van WebwinkelKeur: veilig en vertrouwd shoppen. En, niet goed = geld terug. Just Ride!

Harley Sturen
Kilometertellers en toerentellers
Harley Zadels
Harley Windschermen
Harley Uitlaten
Harley Inlaat
Harley Remmen
Harley Elektra
Harley Benzinetank
Harley Frames
Harley schokbrekers
Harley Spatbord
Harley Wielen en Banden
Harley Aandrijflijn en koppeling
Harley Transmissie
Harley motor onderdelen
Harley olie en filters
Harley bouten en moeren
Harley pakkingen
Harley gereedschap
Harley kleding en accessoires
Harley onderhoud
Harley Aanbiedingen