Het nieuwe seizoen gaat over enkele maanden weer beginnen! Op dit moment zijn we met allerlei projecten bezig, zoals motorblok-revisies, customizing en grote reparaties. Daarnaast zijn we druk bezig met onderhoudsbeurten. Deze klanten hebben in ieder geval bij aanvang van het nieuwe seizoen hun Harley-Davidson piekfijn in orde en kunnen dan genieten van de eerste zonnestralen. Laat je alvast inplannen!

Al 21 jaar. Just Ride!

Wat is er nou fijner dan in of na corona-tijd lekker uit te waaien op je Harley? Dat voordeel hebben wij als motorrijders. Er hoeft niet altijd een doel of bestemming te zijn. Gewoon gaan en ‘enjoying your time’. Just Ride!

Tot 15% Korting op accessoires

Als je tegelijkertijd met een onderhoudsbeurt accessoires besteld en door ons op je Harley-Davidson gemonteerd wilt hebben, dan geven wij – tot en met eind maart – tot wel 15% korting op de adviesprijzen. Dit geldt voor accessoires uit de catalogi van Motorcycle Storehouse en Zodiac. Dit geldt alleen voor niet-afgeprijsde items en items die niet benodigd zijn voor onderhoud.

Onderdelen verzenden

Wij versturen ook onderdelen naar je huis. Vooral in deze tijd. Meestal binnen enkele werkdagen. Kijk in de catalogi op pepperparts.com. Noteer de nummers van de onderdelen en stuur een e-mail naar ons. Je ontvangt een prijsopgave met Pepperparts-korting. Vind je het ergens anders goedkoper? Stuur de hyperlink mee en je krijgt het in de meeste gevallen voor dezelfde of lagere prijs.

Afspraak inplannen?

Wil je een afspraak maken of plannen? Stuur een e-mail naar [email protected], vul het afspraken-formulier (klik hier) in of bel 026 – 31 21 089.

Wij halen en brengen je Harley-Davidson met onze afgesloten bus.

Glenn & Niels

Harley-Davidson en Victory Motorcycles customizing - Downtown American Motorcycles - Duiven / Arnhem

Afspraak?
Onderhoud
Reparatie
Tuning
Customizing
Revisie
Onderdelen