Loading...

2017 VICTORY OCTANE

Loading...

HET NIEUWSTE CRUISER-MODEL: VICTORY OCTANE

Het blok van de Victory Octane is gebaseerd op de prototype-motor van Project 156, die ontwikkeld werd om mee te doen aan de Pikes Peak International Hill Climb. De Victory Octane is een gemakkelijk toeren makende 1200cc V-Twin geworden met 4 kleppen per cilinder en een dubbele bovenliggende nokkenas. De motor levert een vermogen van 104 Pk – met standaard uitlaten – en heeft een koppel van wel 103 Nm. Het gietaluminium frame is licht en stijf en de wielbasis is 1565 mm kort. Volgens de fabriek moet dit ongekend goede rij-eigenschappen tot gevolg hebben en wij kunnen dit volmondig be-amen. De Victory Octane rijdt simpelweg: Super! De stuureigenschappen zijn goed en het blok heeft volop power. Zit je op de snelweg in de zesde versnelling en wil je er snel vandoor, dan hoef je niet persé terug te schakelen. Gewoon top!

SERIEUZE CONCURRENT

De Victory Octane is, net als de andere Victory modellen, een serieuze concurrent van de gevestigde Amerikaanse merken en niet alleen financieel gezien! De motor is klaar voor de nieuwe generatie motorrijders die niet alleen oog hebben voor modern, sportief cruiser-design, maar ook goede prestaties en rijeigenschappen belangrijk vinden èn daarbij nog steeds gaan voor een Amerikaanse V-Twin. Een behoorlijk lijstje, maar de Victory Octane biedt het allemaal!

2017 VICTORY OCTANE


PRIJS EN GARANTIE

De Victory Octane kost 14.999,- euro incl. btw. De afleverkosten zijn 449,- euro incl. btw en inclusief kentekenregistratie. Hij is direct leverbaar. Je kunt hem ook aankopen via het Motordreams Concept. De Victory Octane kost dan ongeveer 160,- euro per maand. Een Victory motorfiets is een zeer betrouwbare motorfiets. Het is bijna vanzelfsprekend dat je er 5 jaar garantie op krijgt. Kom langs bij Downtown American Motorcycles in Duiven.

Loading...