Switch-housings zijn een soort accessoires die gebruikt worden om de bedieningsknoppen van een Harley-motorfiets te beschermen en te verfraaien.

SWITCH HOUSING KIT CHROME; WITH RADIODeze switch-housings zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals aluminium, chroom of zwart gepoedercoat. Ze zijn er in diverse stijlen, van gladde en strakke ontwerpen tot meer gedetailleerde en geprononceerde stijlen, afhankelijk van wat het beste past bij de individuele smaak en voorkeur van de rijder.

Switch-housings kunnen worden geïnstalleerd op de stuurwielen van de motorfiets en beschermen de knoppen tegen schade, vuil, of corrosie. Het kan ook de uitstraling van de motorfiets verbeteren, door een meer gedetailleerde en geprononceerde look te creëren. Er zijn ook switch-housings beschikbaar die zijn ontworpen om de oorspronkelijke knoppen te vervangen door knoppen met verlichting, wat kan bijdragen aan de zichtbaarheid en veiligheid van de rijder.

Het installeren van switch-housings kan een eenvoudige en snelle upgrade zijn voor de Harley-motorfiets, zonder dat er grote veranderingen aan de motorfiets zelf nodig zijn. Het is wel belangrijk om te zorgen dat de switch-housings geschikt zijn voor jouw specifieke Harley-model, en dat deze van goede kwaliteit zijn, om te zorgen dat ze de knoppen goed beschermen en een lange levensduur hebben.