Vul hieronder je gegevens in. Wij nemen via de e-mail contact met je op om de afspraak te bevestigen.

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je telefoonnummer (verplicht)

  Ik maak gebruik van de haal-/breng-service (tot 40 km vanaf ons pand)

  JaNee

  Je bericht:

  Nieuwsbrief inschrijving (jaarlijkse verloting van een gratis onderhoudsbeurt)

  Vul hier onder je gegevens in. Wij nemen telefonisch contact met je op.

   Je naam (verplicht)

   Je e-mail (verplicht)

   Je telefoonnummer (verplicht)

   Bel mij voor het maken van een afspraak

   Zo spoedig mogelijkOver enkele dagenVolgende week

   Je bericht:

   Nieuwsbrief inschrijving (jaarlijkse verloting van een gratis onderhoudsbeurt)

   Bel 026 – 31 21 089. Wij plannen de afspraak direct in. Hou je agenda bij de hand.

   RECENSIES

   Paul de Geus

   Altijd goed bij Glenn en Aniek

   Paul de Geus

   Rob Jansen

   Even een korte reactie en een bedankje aan Glenn voor een deskundige aanpak…ik rij sinds 6 maanden mijn droom motor… De XL883R en na het installeren van de Vance and Hines Short Shots Black mijn bike voor afstelling carburateur naar HD Downtown gebracht in vol vertrouwen! Aniek en Glenn dank voor de gast vrijheid! Vriendelijke groet Rob

   Rob Jansen

   Simon Helder

   Beste HD DOWNTOWN, Sinds enkele maanden bezit ik een Buell en daarom wist ik meteen bij wie mijn motor moet gaan onderhouden. TOP service met kennis!

   Simon Helder

   Ben Mastenbroek

   Ik heb een grote beurt laten doen, andere voor/achterveren en een light shift clutch kit laten monteren. Het lijkt wel of ik een andere motor terug heb gekregen. Hij start beter, rijdt vloeiender de koppeling is veel lichter en de vering is top.
   Bedankt Glenn!

   Ben Mastenbroek

   William Steenbakkers

   Harley Downtown: dat is dat Aniek en Glenn je er op attenderen dat je beter in december je onderhoud of customizing kan plannen omdat je dan 10 % korting krijgt. Dat is nog eens service !!!!!!!!!

   William Steenbakkers

   Hans Somsen

   Motorrijden moet in alle opzichten vertrouwd zijn, het moet de nodige uitstraling hebben en het moet aan je eisen voldoen. Mijn ervaring bij HD Downtown is dat je niet alleen een goed en eerlijk alsmede reëel en objectief advies krijgt, zij denken ook te allen tijde met je mee, los van dit alles is men ook terzake uiterst deskundig en betrouwbaar. Bijzonder vriendelijk en gastvrij ! Aanrader in werkelijk alle opzichten, van advies tot reparatie tot customizen is HD Downtown The place to be !

   Hans Somsen

   Theo Derksen

   HD Downtown is voor mij al jaren HET adres als ik iets met mijn fiets heb. Zelfs als je “onderweg” gestrand bent is/was het geen probleem voor Glenn/Gary om je op te pikken. Ook voor mij, als niet frequente bezoeker, voelt het altijd goed om bij jullie aan te kloppen als er iets is! Bedankt en ga zo door!!

   Theo Derksen

   Ben Mastenbroek

   Het zijn mensen met passie en kundigheid van Harley’s en het is er altijd gezellig.Ook voor tuning en onderhoud ben je bij hun aan het juiste adres.

   Ben Mastenbroek

   Paul Beekman

   Ik heb sinds vorig jaar juli een Heritage Softail Classic van 2004. Afgelopen winter heeft mijn motor een eerste beurt gehad, daar ben ik uitermate tevreden over. De motor is kosteloos thuis gehaald en gebracht. De keren dat ik in Duiven was merk je een grote betrokkenheid, de grote kennis en de gastvrijheid van Glenn en Aniek. Ik laat in de winter mijn Softail weer halen voor een beurt. Kan ik in het voorjaar weer zorgeloos genieten.

   Paul Beekman

   Fred Beckers

   HD Downtown Duiven staat voor:

   – Kwaliteit;

   – Schappelijke prijzen;

   – Gastvrijheid en

   – Vriendelijkheid.

   Keep up the good work!

   Fred Beckers

   Frans Poot

   Hmmm, HD Downtown. Hoe kwam het dat ik ze vond. Tja, ik weet het niet meer precies, maar het was zo’n zes jaar geleden dat ik er terecht kwam. Ik was gebrouilleerd met m’n dealer en zocht een toegankelijkere club, waar ik m’n brommer in onderhoud kon doen. De pappa van Glenn was nog ‘in charge’ en ik had een goed gevoel bij de vader en zijn zoon. Na een van de eerste beurten was het alsof ik een andere fiets terug had gekregen. Ik had gezien dat Glenn, die z’n elektronica-kastje met de brommer had verbonden, aan wat wieltjes draaide, tevreden knikte. Bij het wegrijden was ik verrast door de vermogenswinst. Ik ben gebleven, niet dat ik nooit eens een onderdeeltje ergens anders scoor, maar voor onderhoud en laatst nog een spoedeisende hulp, ben ik een HD Downtown fan. En dat van die Victory, ach iedereen heeft toch recht op zijn aberratie.

   Frans Poot

   Johan van Dinter

   Bij HD DownTown, goede services, goede adviezen en vriendelijke mensen.  Mijn FatBoy komt er iedere keer weer herboren vandaan.  Dat als tegen zeer vriendelijke prijzen. Oja ik zou bijna het gratis kopje koffie vergeten.

   Johan van Dinter

   Gersom Lusikooy

   Ik heb bij HD-Downtown mijn Road King laten tunen, tot volle tevredenheid.Er zijn o.a een tuner geïnstalleerd, snelle geardrive nokkenas, Hi-flow aircleaner, regelbare uitlaatsysteem.Merken zal ik maar niet noemen, is bij HD-Downtown opvraagbaar. Tevens een dynobank vermogensmeting laten uitvoeren, met als resultaat, dat de motor nu een groot vermogen en een groter koppel heeft.
   HD-Downtown heeft bewezen, dat ze een van de beste en betrouwbaarste HD-specialisten zijn in de regio.

   Gersom Lusikooy

   Marco Jansen

   Mijn Harley laatst gebracht voor een onderhoudsbeurt . Toen ik hem op ging halen stond hij er super netjes bij gepoetst en al . Fijne service en altijd hartelijk staan Glenn en Anniek voor je klaar !

   Marco Jansen

   Jasper Gevers

   HD Downtown. Persoonlijk, betrokken, toegankelijk, transparant, gedegen, passievol, gericht op service en kwaliteit, maar boven al relaxed.

   Jasper Gevers

   Jessica ten Berge

   Het is er altijd gezellig, de koffie staat altijd klaar, je krijgt altijd goed advies en er worden normale prijzen gehanteerd.

   Jessica ten Berge

   Roel Verwoert

   Moet zeggen hartelijk ontvangen,goed gesprek en een kop koffie

   Roel Verwoert

   Joan Berings-Teunissen

   Goede service en gratis adviezen wat wil je nog meer. Zelfs toen mijn man met een geknapte koppelingskabel in Utrecht stond werd hij opgehaald door jullie. En natuurlijk altijd een gratis kop koffie ook als je zomaar komt binnenlopen.

   Joan Berings-Teunissen

   Paul de Geus

   Top service.en glenn heeft goude handjes.lekkere koffie van aniek.

   Paul de Geus

   Gerrie Mulders

   Nadat ik mijn motor een grote beurt bij HD heb laten doen heb ik besloten daar voortaan alle beurten te laten doen ivm de service de kwaliteit en natuurlijk de koffie

   Gerrie Mulders

   Annemieke Evers

   Leuke zaak, warme mensen met hart voor de motoren. Vakmanschap staat hoog in het vaandel en je wordt altijd op een prettige manier geholpen. Je kunt hier goed terecht met je Harley,Victory of Brammo.

   Annemieke Evers

   Ruud Wink

   Toen ik mijn Harley Road King classic had gekocht ben ik in eerste instantie voor onderhoud naar een Harley dealer gegaan. Later vanwege de afstand naar regionale motorhandelaar. Achteraf blijkt dat essentiële dingen tijdens kleine en grote beurten niet ( te weinig kennis) werden gecontroleerd. Ik kreeg problemen met de nokkenas en nog een aantal dingen. Met Glenn van HD Downtown overleg gehad en hij heeft mijn motor weer in optimale staat gebracht.
   Ik heb mijn les geleerd. Blijf voor onderhoud bij HD Downtown. Prima bedrijf, gezellige en vakkundige mensen.

   Ruud Wink

   Ben Jacobs

   Een hele fijne zaak met veel kennis en verstand van HD en hele fijne mensen die twee.

   Ben Jacobs

   Caston Boekhorst

   Service tot en met, altijd tijd voor een kop koffie en een hart voor alles wat met Harley Davidson te maken heeft. Glenn en Aniek lekker doorgaan zo!!

   Caston Boekhorst

   Rutger-Jan Ros

   Downtown dè Harley specialist waar je nog als een klant met hart en ziel word behandeld en ze staan altijd voor je klaar met goed advies ! Gewoonweg SUPER !!

   Rutger-Jan Ros

   Hans Dimmedal

   Okééé!!! 10+

   Hans Dimmedal

   Teun Wiegman

   Helemaal TOP.

   Teun Wiegman

   Martin Koevoet

   Top geholpen na problemen. Weer op tijd klaar voor mijn weekendje weg.

   Martin Koevoet

   Ruud Wink

   Beste mensen, Ben gisteren teruggekomen uit de PICOS (Spanje) en 2300 km gereden in een prachtige omgeving. Door de prima reparatie aan o.a. nokkenas heeft de motor mij niet in de steek gelaten. Bedankt en tot de volgende onderhoudsbeurt.

   Ruud Wink

   Eddy Takkenkamp

   Vorige week nieuwe Metzler 888 banden op de Street bob  gekocht, de prijs viel wel een beetje tegen. Maar de motor stuurt fantastisch, dus de meerprijs ten opzichte van andere merken toch wel waard, vooral gezien de langere looptijd.

   Eddy Takkenkamp

   Hans Somsen

   De Fatbob ( 22-MB-VP ) is goed gebleven, tot op heden geen problemen meer ondervonden bij het starten met een warme motor, so far so good ! Waanzinnig veel dank hier voor, het is wellicht een cliché maar na alle ellende hieromtrent ben ik echt geweldig blij dat het naar zich laat aanzien nu eindelijk is opgelost. Tot over 4000 kilometer bij de 16.000 kilometerbeurt ! ( uiteraard met spekkoek….!! )

   Hans Somsen

   Roy Kneefel

   Ja succes komt niet vanzelf je moet het verdienen. Iets wat jullie zeker doen. En het is jullie gegund ook door de persoonlijke benadering en natuurlijk de gezellige koffie-uurtjes. Ga zo door en het wordt dit jaar ook weer een topjaar.

   Roy Kneefel

   Erik Akse

   k voel mij echt klant bij jullie. En ik vertrouw jouw vakmanschap. Gewoon goed bezig. Prima service en hoge technische kennis. Goede sfeer in de zaak. Echt fijn dat er zo dichtbij een Harley specialist zit.

   Erik Akse

   Thijs Kok

   Al twee keer mijn motor ingrijpend laten verbouwen door Glenn en beide keren zijn de verwachtingen overtroffen. Hddowntown staat voor vakmanschap en kwaliteit!

   Thijs Kok

   Stephan Vermeer

   Ben nieuwe klant maar kan nu al zeggen…klantvriendelijk, goeie service en verstand van zaken dusssss. ..!!

   Stephan Vermeer

   Anita de Geus – Mensink

   Zeer goede service,altijd bereid om te helpen,een gezellige sfeer,lekker bakkie koffie….kortom TOPPIE!!!

   Anita de Geus - Mensink

   Joan Berings – Teunissen

   Topservice

   Joan Berings - Teunissen

   Bas Lentjes

   Prima, locatie is ook goed te bereiken.

   Bas Lentjes

   Rien de Leeuw

   Gewoon zo doorgaan, gezelli, luisterend oor en vakkundig.

   Rien de Leeuw

   Rutger-Jan Ros

   Er is al veel gezegd maar mensen met het hart op de goede plaats en veel liefde voor het vak daar voel ik me thuis ! En geen verkooppraatjes !!

   Rutger-Jan Ros

   Jan Wolfard

   Leuk en mooi bedrijf.

   Jan Wolfard

   Jeffrey de Visser

   Zeer goede service en ze staan altijd klaar met goede adviezen. Hele fijne sfeer. Deze mensen verstaan hun vak en zijn er erg goed in!

   Jeffrey de Visser

   Johan van Dinter

   Vriendelijke mensen, goede service, goede prijs. Kortom waarom ergens anders heen. Oja ook nog een lekker bakje koffie.

   Johan van Dinter

   Eric Neervoort

   Doen waar jullie goed in zijn……..jezelf blijven! De liefde voor HD blijven uitstralen en anderen mee besmetten!

   Eric Neervoort

   Len Houben

   Jullie persoonlijke benadering geeft je het gevoel dat je niet een klant bent die alleen geld komt brengen. Sterker nog, jullie hebben me wel eens afgeraden om iets aan mijn motor te doen, alhoewel je daarmee inkomsten misliep. Uiteindelijk krijg je daardoor vertrouwen en dat betaalt zich op de lange duur terug.

   Len Houben

   Wim en Henny te Winkel

   Een harley hoort voor onderhoud alleen in duiven bij DOWNTOWN. Toppie Glenn

   Wim en Henny te Winkel

   Marc

   Geweldig de nieuwe voorvork, hij stuurt als een nieuwe, de zithouding is erg relaxed en het ziet er super vet uit. Het eindbeeld van de motor is in zicht, zoniet bereikt.

   Marc

   Petra Jacobs – Veldhuis

   Alles is eigenlijk al genoemd maar de lach van Aniek en de blik van Glenn achter het glas en niet te vergeten de broodjes bapao en de lemper.

   Petra Jacobs - Veldhuis

   Arjan Kok

   Service, vriendelijkheid en ook de koffie :)

   Arjan Kok

   Marco Vos

   Waar niemand mij met mijn elektronische probleem wilde helpen heeft Glenn me niet in de steek gelaten. Hd duiven is top.

   Marco Vos

   Patrick

   Nogmaals bedankt voor het monteren van m’n nieuwe uitlaat. Het geluid van die Short Shots is zoooo mooi !! Deze jongen heeft nu zo’n brede glimlach tijdens het rijden dat ie er pijn in z’n kaken aan overhoudt. Een spiegeltje vastschroeven kan ik nog steeds zelf, maar voor het echte werk moet je toch langs de vakman. De motor loopt perfect en komt met elke verbouwing weer een stapje richting mijn eigen Hot Dreammachine.

   Patrick

   Ad Verhees

   Gast vrij ontvangen bij HD Downtown Motorcycles , ik had al ervaring met het rijden op een elektrische motor. gezien de brede lach van me vrouw is die nu ook zeer enthousiast , de brammo een zeer goed rijdende motor.

   Ad Verhees

   Patrick Samson

   Persoonlijke benadering, en net dat beetje meer. Sleutel tot succes.

   Patrick Samson

   Vic Stenmans

   Zeer goede service en altijd bereid om te helpen, zelfs door de telefoon als je met pech in het buitenland staat bij een HD dealer. Toppertjes.

   Vic Stenmans

   Martien van Hoof

   Niks veranderen aan jullie bedrijfsformule de service is altijd top. En het is altijd gezellig om te komen bij jullie, al is het alleen al voor de goede koffie.

   Martien van Hoof

   Gersom Lusikooy

   Ga vooral zo door Glenn & Aniek… op naar de volgende 1000 klanten!

   Gersom Lusikooy

   Herman Gores

   Service. Deskundigheid. Integriteit. Gezelligheid.

   Herman Gores

   Andy Liem

   De persoonlijke benadering en de detaillistische perfectionistische zorg!

   Andy Liem

   Hans Somsen

   Hoe wellicht vanzelfsprekend voor jullie beide reparaties zijn, zo bijzonder is de beleving in deze nu voor mij dat ik eindelijk, na alle bekende ellende met die club uit *******, weer geheel onbezorgd kan rijden en kan genieten van mijn Fatbob ! Niks meer afslaan, niks meer in de hoge toeren blijven hangen na een warme start, gewoon heerlijk rijden, geweldig ! Nogmaals, voor jullie wellicht de gewoonste zaak en niets bijzonders onder de horizon, maar voor mij eindelijk onbezorgd genieten, ik ben jullie daar oprecht onwijs erkentelijk en dankbaar voor, bij deze !

   Hans Somsen

   Patrick Uschkereit

   Spontaan op weg naar huis langs Downtown, op zoek naar een screamin’ eagle uitlaat voor mijn HD 883 custom sportster. De beste prijs, super service & uitleg en meteen de knoop doorgehakt. Wat een vakmensen. De montage moet nog gebeuren, maar daar maak ik me geen zorgen over!

   Patrick Uschkereit

   Melvin Stroosnijder

   Goed meegedacht in oplossingen en snel m’n nieuwe scherm geplaatst na ontvangst in de zaak. Top zaak

   Melvin Stroosnijder

   Rudi Spinnoy

   Via de webshop onderdelen besteld. Heel duidelijke communicatie, snelle levering. De paashaas was een dagje vroeger dit jaar. Thanks Aniek & co. Was de eerste maar zeker niet de laatste keer

   Rudi Spinnoy

   Johan Gerritsen

   Ik heb mijn Dyna voor een grote onderhouds beurt gedaan plus wat extra dingetjes
   Maar ben eerst even wezen informeren naar wat de kosten zo ongeveer zullen zijn nou ik kan jullie zeggen de prijs prima is bij hun. De service is prima ze nemen de tijd voor je dus met andere woorden het is een prima zaak de motor werd netjes opgehaald en terug gebracht. Ik zeg Oké. Mvg Johan

   Johan Gerritsen

   Maarten Pronk

   Top

   Maarten Pronk

   Henri Vos

   Lees artikel hdcn clubblad Brabant zeeland van deze maand (oktober/november 2016), wat een service van deze vakmensen

   Henri Vos

   Maarten Moonen

   Onderdeel paste perfect en door downtown gemonteerd. Vriendelijke en goede service.

   Maarten Moonen

   Yannick

   Super zaak ! Fijn geholpen. Hopelijk tot snel. Groetjes Yannick

   Yannick

   Mark van Maanen

   Even mijn sportster gashendel na laten kijken , ik werd meteen geholpen. Enfin , 1,5 uur later probleem verholpen , ik dacht : kost weer een paar centen , en terecht! Ik vroeg aan Glen , wat krijg je van me? Niks zei hij , zit bij de service in [ week daarvoor beurtje motor gehad] . Kijk , dat is nou tof he en super service !, Aniek en Glen staan al goed bekend , maar nu heb ik het zelf ervaren ! Bedankt jullie!! Groet Mark

   Mark van Maanen

   Dennis

   Ben sinds een paar maanden de eigenaar van een Iron 883. Aangezien hij nog erg standaard was wilde ik beginnen met een paar kleine aanpassingen. Tank-lift, wiretuck, coil-relocation, mooiere luchtfilter, dat soor dingetjes. En ondanks dat het om kleine aanpassingen gaat die wellicht voor vaklui zoals weinig uitdaging bieden, is het werkelijk superstrak uitgevoerd. Elke ochtend weer, als ik de garage opendoe heb ik een brede glimlach. Ook de kwaliteit van de onderdelen is geweldig…

   Dennis

   Henk Mulder – Ede

   Kess-Tech uitladen laten monteren op mijn Heritage Classic 2017 en laten tunen door Glenn. Informatie vooraf door Aniek was zeer kundig, instalatie zonder enig probleem en volgens afspraak gedaan. Deze zaak is een aanrader voor iedere HD rijder. Goede informatie, afspraken worden nagekomen en niet zo massaal. Bedankt voor de uitstekende service.

   Henk Mulder - Ede

   Andrew Liem

   Goede persoonlijke service met gedegen vakkennis en eerlijke prijzen. Eerst bij zijn vader en nu bij Glenn. Aanrader voor je Harley onderhoud.

   Andrew Liem

   Mark van Maanen

   Buiten dat Glenn en Niels vriendelijke gasten zijn , is de service en deskundigheid groot. Mijn ervaring is meer dan positief geweest als ik voor een beurtje of iets anders kwam . Motor wordt in puike conditie gebracht en gehouden , je merkt meteen na bv een beurt, dat’ie veel beter loopt! Gewoon top!

   Mark van Maanen

   Eric Neervoort

   Is en blijft een top bedrijf. 
   ABS problemen werden opgelost. Linksom of rechtsom.  Super service.

   Eric Neervoort

   Chris Francke

   Ik rommel wat met oudere motoren. Mijn jongste is een Evo, maar de andere zijn ouder. Voor onderdelen en snelle levering naar België doe ik meestal beroep op Dowtown. Bestellen gaat hier eenvoudig per mail en de levering komt steeds snel toe. Fijn is dat er altijd snel gereageerd wordt op de mails. Top service dus. Chris.

   Chris Francke

   Auke Oosten

   Loop al een hele tijd bij HD Downtown, al toen ze nog in een garage naast de woning zaten. Ik rijd een Roadking classic en die wordt al vele jaren perfect onderhouden door Glenn c.s. Ik ben erg tevreden met deze HD specialist. ltijd vriendelijk. Hoop er nog lang te komen.

   Auke Oosten

   Dennis Verhoof

   Top service, kundigheid en kwaliteit!
   Goede communicatie, eerlijke prijs!

   Dennis Verhoof

   Co Appelman

   Jaartje of 12 alweer dat Downtown mijn StreetBob in onderhoud heeft. Elk jaar rijdt ik probleemloos ‘s zomers mijn rondjes door Frankrijk, Spanje, Portugal en zelfs Marokko. Glenn denkt mee en verzorgt samen met Niels mijn bike top, no nonsense en met een eerlijk verhaal. Een aanrader voor elke Harley rider!

   Co Appelman

   Bob Jurjens

   Al ruim 20 jaar is mijn motor in onderhoud bij Downtown. Al die tijd nooit problemen met de motor gehad omdat de service en onderhoudsbeurten hier altijd van een constant hoog niveau zijn. Je wordt altijd gastvrij ontvangen, tijd voor een praatje en een uitstekende prijs / kwaliteit, ook voor de kleding, helm etc. Al met al een gouden adres en zeker niet voor niets dat men hier al zo lang een zo grote trouwe en groeiende klantenkring heeft!

   Bob Jurjens

   Kleine Eric

   Ben bij Gary aan komen waaien met mijn toenmalige shovel uit 1975., Ben inmiddels met omgebouwde electra, tot bagger ( ook door Downtown gedaan)er niet meer weggegaan, reden.; kunde van zaken, Glenn en Niels zorgen ervoor dat alles het blijft doen dmv reparatie of onderhouds beurten. Verder een top zaak, vriendelijke gasten.., leuk samenkomen van bikers ( oude en nieuwe ), en hun service is voortreffelijk..!! ?? Eric

   Kleine Eric

   Frank Marcus

   Augustus 2021 mijn 1ste H.D een Hightster 1200. Ik kreeg advies van vrienden en mijn buurman Erik, hij zij ga maar naar Clenn (DownTown) daar Is jou motor in goede handen! (Technisch probleem) de Nightster liep niet naar behoren, naar overleg met Clenn zijn we er uitgekomen en het werd opgelost. De Vance & Hines Fuelpak FP3 werd geplaatst en afgesteld na gereden km’s. Ik ben meer dan tevreden over het geheel, Prima service en klantvriendelijkheid helemaal TOP. mijn volgend bezoek cq onderhoud staat al gepland. PS: Wat de zaak/werkplaats betreft, wat mij ook persoonlijk trekt is de stijl. Het Old school wat ik hier zie en de beleving het hart voor de passie en elkaar. Ga zo door ??? Frank

   Frank Marcus

   John Coldewijn

   Ik ben zeer tevreden over de service en kwaliteit. Ik rij op een Road King 1800 cc en die is best zwaar om uit een greppel te krijgen als dat naar achteren moet zijn. Perfecte achteruit laten plaatsen en heb daar veel plezier en succes mee gehad. Het meedenken met zal ik het wel doen en past dat wel, heb ik zeer op prijs gesteld.  
   Ik had een paar dagen toer gedaan en ik vertrouwde het niet helemaal omdat soms een lampje aan en uit ging onder het rijden. Zonder afspraak langs gegaan en we4d uitstekend geholpen en gerustgesteld dat er niets aan de hand was met de motor.  Een halve liter olie werd geadviseerd en ik heb nadien geen rare dingen meer gezien.

   John Coldewijn

   Daniël Kleijne

   vette ontvangst en altyd oplossingen no metter what

   Daniël Kleijne

   Marc van Rijsewijk

   Sinds ik Harley rij (ruim 22 jaar) ben ik al klant bij Downtown. Diverse verbouwingen achter de rug en een revisie van het EVO blok. Altijd gezelligheid, goede service en kwaliteit. ??

   Marc van Rijsewijk

   Jaimy Janssen

   Zeer tevreden! Werken netjes en altijd tijd voor je als je zo binnen komt lopen!

   Jaimy Janssen

   Theo Hulshorst

   Glenn haalt  mijn Road King thuis op en brengt hem ook weer terug helemaal gewassen. Wat een service . We zijn zeer tevreden met het team. Ik hoop nog jaren gebruik te maken van de service van het team.

   Theo Hulshorst

   Johan van Dinter

   Al jaren mijn FatBoy hier in onderhoud, top service  voor een vriendelijke  prijs. Tel daarbij op de haal en breng service en als je er bent het bakje koffie, dan zoek je geen andere plaats voor je onderhoud. Daarnaast zijn Glenn en Niels gewoon aardige en kundige kerels.

   Johan van Dinter

   Marco J. Rebergen

   Koop hoofdzakelijk onderdelen voor mijn motoren.. Altijd goede service en geven ook een berichtje als ik eens wat “vreemds” bestel of het wel klopt :). Dus goeie service

   Marco J. Rebergen

   Peter Landsheer

   Deze mensen kruipen nog  in de huid van de motor! Onlangs heb ik n V-Rod geïmporteerd, n grote beurt in het land van herkomst gegeven! Echter n inspectie beurt laten geven aan Glenn om niet alleen vertrouwen te winnen in deze motor maar ook aan deze oprechte mensen,l.Met n transparante visie is deze motor op het juiste adres! Hij staat klaar in vol vertrouwen klaar om 3500 km van Lissabon naar Nederland te rijden in april 2022

   Peter Landsheer

   Emile Kampschoer

   Wij hebben al vele jaren onze motoren in onderhoud bij downtown. Goede ophaalservice. Passie voor het vak. Geen onaangename verassingen zonder overleg. Een topzaak waar u met gerust hart uw Hárley Davidson kunt ombouwen of voor onderhoud kunt achterlaten. Emile & Anneliese Kampschoer

   Emile Kampschoer

   Ron Arts

   In 2018 was ik op zoek naar mijn 4e Harley, deze keer een Roadking. Na verschillende en ook dubieuze zaken gezien te hebben kwam ik bij Downtown, was hier nog nooit geweest omdat het niet bij mij in de buurt ligt. Maar hier stond wel een schitterende Roadking, na gesprek met Glenn en zijn advies met goed gevoel de Roadking gekocht, deze bevalt nog steeds uitermate goed. Deze motor is altijd in onderhoud geweest bij Downtown en dat is te merken en te zien. Kortom klantvriendelijk, eerlijk en oprecht. Zeker aan te bevelen dus !

   Ron Arts

   Anton van de Kraats

   Al weer wat jaren tot volle tevredenheid klant van de jongens DownTown Motorcycles . Adequaat, snel en betrouwbaar en een adres waar ik altijd met een goed gevoel over reparatie, onderhoud en een eerlijke rekening weg ga.

   Anton van de Kraats

   Henk Mulder

   Inmiddels al weer 4 jaar geleden dat ik voor het eerst kennis maakte met Downtown motorcycles in Duiven. Wat meteen is opgevallen is de ongedwongen sfeer en de rust die dit bedrijf uitstraalde en daar is tot op heden niets aan veranderd. Jaarlijks haalt Glenn mijn motor in de wintermaanden op voor een servicebeurt en brengt deze weer in topconditie terug en mag er tussentijds toch iets klein aan je motor mankeren , kun je altijd even aankomen en wordt het opgelost. Glenn en Niels : bedankt voor de goede service.

   Groetjes Henk Mulder

   Henk Mulder

   Frank Mesker

   Bij HD DownTown, krijg je een goede services, duidelijke adviezen en daarbij zijn het vriendelijke mensen. Pas geleden heb ik mijn banden laten vervangen en wat kleine reparaties aan mijn HD Heritage laten uitvoeren. De motor rijd weer top! Bedank Glenn en Niels.

   Frank Mesker

   Len Houben

   Toen Gary en Glenn naar Duiven kwamen met hun zaak ben ik met mijn motor bij hun terecht gekomen voor onderhoud.
   Je krijgt eerlijk advies en niks wordt je aangesmeerd. Inmiddels zijn het 3 motoren geworden die door HD Downtown worden onderhouden. Nu even tijdelijk vanuit België naar Glenn en Niels rijden voor onderhoud, want er komt niemand anders aan mijn HD’s! Volgend jaar verhuizen we naar Limburg, maar ook dan gaan de HD’s voor de beurtjes naar Duiven!

   Len Houben

   René

   Hoi Glenn, Eindelijk mijn eerste weekendje op de motor weg. De nieuwe vering bevalt uitstekend! Moet wel wat comfort inleveren op de gewone weg, maar in de bochten een verademing! Met name door de nieuwe voorveren lekker strak in de bocht, ook de snelle links-rechts bochten fantastisch! Hgroet, René

   René

   Cos

   Glenn, Niels, jullie hebben wéér een fantastisch weekeind ‘GERED’! Ondanks alle drukte lukte het jullie om m’n motor op tijd klaar te krijgen. Complete versnellingsbak gereviseerd en hij schakelt weer als …. zoals het hoort. Zekerrrrr tot de volgende keer!

   Cos

   JOUW RECENSIE

    Uw naam*

    E-mailadres*

    Recensie*

    Beoordeling (1 ster = min, 5 sterren = max)

    ***************

    Nieuwsbrief inschrijving (jaarlijkse verloting van een gratis onderhoudsbeurt)

    [wpgdprc "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."]

    *verplichte velden