22-25 juni, Boedapest

Dit jaar is het weer groot feest voor Harley-Davidson, want het merk bestaat 120 jaar en dat wordt groots gevierd in Boedapest. Het is een prachtige locatie om dit te vieren en natuurlijk zullen velen van ons de reis naar Boedapest maken om dit alles mee te maken.

Dit wil je Ă©cht niet missen

Boedapest is de prachtige hoofdstad van Hongarije en een van de meest fascinerende steden van Europa (de parel van Oost Europa). Het is een stad vol geschiedenis, cultuur en architectuur. Dus heb je besloten om dit Festival te gaan bezoeken, maak dan gebruik van deze gelegenheid om al het mooist dat Boedapest te bieden heeft te ontdekken. Want het is een stad om niet te vergeten.

Harley 120 jaar! Boedapest 2023Een van de meest iconische bezienswaardigheden in Boedapest is de Kettingbrug (Széchenyi lånchíd), die de stadsdelen Boeda en Pest met elkaar verbindt. De brug biedt je een schitterend uitzicht op de stad. Bovendien heeft de stad een bruisend nachtleven, talloze restaurants die heerlijke Hongaarse gerechten serveren en nog véél meer. Een bezoek aan Boedapest is absoluut de moeite waard! En hoe gaaf is het dat je dit kan doen samen met anderen die dezelfde passie delen.

Lekker touren

Het omliggende platteland van de stad biedt prachtige landschappen en schilderachtige dorpjes, perfect voor een mooie motortocht. Ik heb een aantal suggesties voor je:

De Donauknie: Deze route volgt de kronkelende rivier de Donau en biedt een prachtig uitzicht op de omliggende heuvels en bossen. Onderweg kun je stoppen bij middeleeuwse kastelen en historische stadjes, zoals VisegrĂĄd en Esztergom.

Het BĂŒkk-gebergte: Het BĂŒkk-gebergte ligt ten noordoosten van Boedapest en biedt een spectaculaire rit door de heuvels en bossen. De route voert langs middeleeuwse kastelen en schilderachtige dorpjes, zoals Eger en SzilvĂĄsvĂĄrad.

Het Måtra-gebergte: Het Måtra-gebergte ligt ten noorden van Boedapest en biedt een prachtige rit door glooiende heuvels en groene valleien. Je kunt stoppen bij charmante dorpjes, zoals Gyöngyös en Måtrahåza.

Overnachten

In en rondom Boedapest heb je keuze uit verschillende goed beoordeelde campings. Op die manier kan je genieten van de rust en buitenlucht en de drukte van de stad opzoeken wanneer je daar behoefte aan hebt. Maar wil je echt niets missen, dan kan je natuurlijk beter gaan voor een hotel in de binnenstad. Op internet kan je genoeg vinden wat aansluit aan jouw behoeftes. Vergeet niet de site van Tripadvisor te bezoeken wanneer je op zoek bent naar goede restaurants en/of om unieke bezienswaardigheden te vinden.

Kortom, Harley heeft een geweldige locatie uitgekozen voor de viering van haar 120 jarig jubileum. Ik zou zeggen gooi het in de groepsapp en trommel iedereen bij elkaar, want het is tijd voor een feestje! 😊

Nieuwsbrief ontvangen?

Ontvang onze nieuwsbrieven via de e-mail, boordevol tips, advies en wetenswaardigheden op het gebied van ons werk: onderhoud, tuning, onderdelen en accessoires, customizing en nog veel meer. Je kunt je altijd weer uitschrijven.