RECENSIES

Paul de Geus

Altijd goed bij Glenn en Aniek

Paul de Geus

Rob Jansen

Even een korte reactie en een bedankje aan Glenn voor een deskundige aanpak…ik rij sinds 6 maanden mijn droom motor… De XL883R en na het installeren van de Vance and Hines Short Shots Black mijn bike voor afstelling carburateur naar HD Downtown gebracht in vol vertrouwen! Aniek en Glenn dank voor de gast vrijheid! Vriendelijke groet Rob

Rob Jansen

Simon Helder

Beste HD DOWNTOWN, Sinds enkele maanden bezit ik een Buell en daarom wist ik meteen bij wie mijn motor moet gaan onderhouden. TOP service met kennis!

Simon Helder

Ben Mastenbroek

Ik heb een grote beurt laten doen, andere voor/achterveren en een light shift clutch kit laten monteren. Het lijkt wel of ik een andere motor terug heb gekregen. Hij start beter, rijdt vloeiender de koppeling is veel lichter en de vering is top.
Bedankt Glenn!

Ben Mastenbroek

William Steenbakkers

Harley Downtown: dat is dat Aniek en Glenn je er op attenderen dat je beter in december je onderhoud of customizing kan plannen omdat je dan 10 % korting krijgt. Dat is nog eens service !!!!!!!!!

William Steenbakkers

Hans Somsen

Motorrijden moet in alle opzichten vertrouwd zijn, het moet de nodige uitstraling hebben en het moet aan je eisen voldoen. Mijn ervaring bij HD Downtown is dat je niet alleen een goed en eerlijk alsmede reëel en objectief advies krijgt, zij denken ook te allen tijde met je mee, los van dit alles is men ook terzake uiterst deskundig en betrouwbaar. Bijzonder vriendelijk en gastvrij ! Aanrader in werkelijk alle opzichten, van advies tot reparatie tot customizen is HD Downtown The place to be !

Hans Somsen

Theo Derksen

HD Downtown is voor mij al jaren HET adres als ik iets met mijn fiets heb. Zelfs als je “onderweg” gestrand bent is/was het geen probleem voor Glenn/Gary om je op te pikken. Ook voor mij, als niet frequente bezoeker, voelt het altijd goed om bij jullie aan te kloppen als er iets is! Bedankt en ga zo door!!

Theo Derksen

Ben Mastenbroek

Het zijn mensen met passie en kundigheid van Harley’s en het is er altijd gezellig.Ook voor tuning en onderhoud ben je bij hun aan het juiste adres.

Ben Mastenbroek

Paul Beekman

Ik heb sinds vorig jaar juli een Heritage Softail Classic van 2004. Afgelopen winter heeft mijn motor een eerste beurt gehad, daar ben ik uitermate tevreden over. De motor is kosteloos thuis gehaald en gebracht. De keren dat ik in Duiven was merk je een grote betrokkenheid, de grote kennis en de gastvrijheid van Glenn en Aniek. Ik laat in de winter mijn Softail weer halen voor een beurt. Kan ik in het voorjaar weer zorgeloos genieten.

Paul Beekman

Fred Beckers

HD Downtown Duiven staat voor:

– Kwaliteit;

– Schappelijke prijzen;

– Gastvrijheid en

– Vriendelijkheid.

Keep up the good work!

Fred Beckers

Frans Poot

Hmmm, HD Downtown. Hoe kwam het dat ik ze vond. Tja, ik weet het niet meer precies, maar het was zo’n zes jaar geleden dat ik er terecht kwam. Ik was gebrouilleerd met m’n dealer en zocht een toegankelijkere club, waar ik m’n brommer in onderhoud kon doen. De pappa van Glenn was nog ‘in charge’ en ik had een goed gevoel bij de vader en zijn zoon. Na een van de eerste beurten was het alsof ik een andere fiets terug had gekregen. Ik had gezien dat Glenn, die z’n elektronica-kastje met de brommer had verbonden, aan wat wieltjes draaide, tevreden knikte. Bij het wegrijden was ik verrast door de vermogenswinst. Ik ben gebleven, niet dat ik nooit eens een onderdeeltje ergens anders scoor, maar voor onderhoud en laatst nog een spoedeisende hulp, ben ik een HD Downtown fan. En dat van die Victory, ach iedereen heeft toch recht op zijn aberratie.

Frans Poot

Johan van Dinter

Bij HD DownTown, goede services, goede adviezen en vriendelijke mensen.  Mijn FatBoy komt er iedere keer weer herboren vandaan.  Dat als tegen zeer vriendelijke prijzen. Oja ik zou bijna het gratis kopje koffie vergeten.

Johan van Dinter

Gersom Lusikooy

Ik heb bij HD-Downtown mijn Road King laten tunen, tot volle tevredenheid.Er zijn o.a een tuner geïnstalleerd, snelle geardrive nokkenas, Hi-flow aircleaner, regelbare uitlaatsysteem.Merken zal ik maar niet noemen, is bij HD-Downtown opvraagbaar. Tevens een dynobank vermogensmeting laten uitvoeren, met als resultaat, dat de motor nu een groot vermogen en een groter koppel heeft.
HD-Downtown heeft bewezen, dat ze een van de beste en betrouwbaarste HD-specialisten zijn in de regio.

Gersom Lusikooy

Marco Jansen

Mijn Harley laatst gebracht voor een onderhoudsbeurt . Toen ik hem op ging halen stond hij er super netjes bij gepoetst en al . Fijne service en altijd hartelijk staan Glenn en Anniek voor je klaar !

Marco Jansen

Jasper Gevers

HD Downtown. Persoonlijk, betrokken, toegankelijk, transparant, gedegen, passievol, gericht op service en kwaliteit, maar boven al relaxed.

Jasper Gevers

Jessica ten Berge

Het is er altijd gezellig, de koffie staat altijd klaar, je krijgt altijd goed advies en er worden normale prijzen gehanteerd.

Jessica ten Berge

Roel Verwoert

Moet zeggen hartelijk ontvangen,goed gesprek en een kop koffie

Roel Verwoert

Joan Berings-Teunissen

Goede service en gratis adviezen wat wil je nog meer. Zelfs toen mijn man met een geknapte koppelingskabel in Utrecht stond werd hij opgehaald door jullie. En natuurlijk altijd een gratis kop koffie ook als je zomaar komt binnenlopen.

Joan Berings-Teunissen

Paul de Geus

Top service.en glenn heeft goude handjes.lekkere koffie van aniek.

Paul de Geus

Gerrie Mulders

Nadat ik mijn motor een grote beurt bij HD heb laten doen heb ik besloten daar voortaan alle beurten te laten doen ivm de service de kwaliteit en natuurlijk de koffie

Gerrie Mulders

Annemieke Evers

Leuke zaak, warme mensen met hart voor de motoren. Vakmanschap staat hoog in het vaandel en je wordt altijd op een prettige manier geholpen. Je kunt hier goed terecht met je Harley,Victory of Brammo.

Annemieke Evers

Ruud Wink

Toen ik mijn Harley Road King classic had gekocht ben ik in eerste instantie voor onderhoud naar een Harley dealer gegaan. Later vanwege de afstand naar regionale motorhandelaar. Achteraf blijkt dat essentiële dingen tijdens kleine en grote beurten niet ( te weinig kennis) werden gecontroleerd. Ik kreeg problemen met de nokkenas en nog een aantal dingen. Met Glenn van HD Downtown overleg gehad en hij heeft mijn motor weer in optimale staat gebracht.
Ik heb mijn les geleerd. Blijf voor onderhoud bij HD Downtown. Prima bedrijf, gezellige en vakkundige mensen.

Ruud Wink

Ben Jacobs

Een hele fijne zaak met veel kennis en verstand van HD en hele fijne mensen die twee.

Ben Jacobs

Caston Boekhorst

Service tot en met, altijd tijd voor een kop koffie en een hart voor alles wat met Harley Davidson te maken heeft. Glenn en Aniek lekker doorgaan zo!!

Caston Boekhorst

Rutger-Jan Ros

Downtown dè Harley specialist waar je nog als een klant met hart en ziel word behandeld en ze staan altijd voor je klaar met goed advies ! Gewoonweg SUPER !!

Rutger-Jan Ros

Hans Dimmedal

Okééé!!! 10+

Hans Dimmedal

Teun Wiegman

Helemaal TOP.

Teun Wiegman

Martin Koevoet

Top geholpen na problemen. Weer op tijd klaar voor mijn weekendje weg.

Martin Koevoet

Ruud Wink

Beste mensen, Ben gisteren teruggekomen uit de PICOS (Spanje) en 2300 km gereden in een prachtige omgeving. Door de prima reparatie aan o.a. nokkenas heeft de motor mij niet in de steek gelaten. Bedankt en tot de volgende onderhoudsbeurt.

Ruud Wink

Eddy Takkenkamp

Vorige week nieuwe Metzler 888 banden op de Street bob  gekocht, de prijs viel wel een beetje tegen. Maar de motor stuurt fantastisch, dus de meerprijs ten opzichte van andere merken toch wel waard, vooral gezien de langere looptijd.

Eddy Takkenkamp

Hans Somsen

De Fatbob ( 22-MB-VP ) is goed gebleven, tot op heden geen problemen meer ondervonden bij het starten met een warme motor, so far so good ! Waanzinnig veel dank hier voor, het is wellicht een cliché maar na alle ellende hieromtrent ben ik echt geweldig blij dat het naar zich laat aanzien nu eindelijk is opgelost. Tot over 4000 kilometer bij de 16.000 kilometerbeurt ! ( uiteraard met spekkoek….!! )

Hans Somsen

Roy Kneefel

Ja succes komt niet vanzelf je moet het verdienen. Iets wat jullie zeker doen. En het is jullie gegund ook door de persoonlijke benadering en natuurlijk de gezellige koffie-uurtjes. Ga zo door en het wordt dit jaar ook weer een topjaar.

Roy Kneefel

Erik Akse

k voel mij echt klant bij jullie. En ik vertrouw jouw vakmanschap. Gewoon goed bezig. Prima service en hoge technische kennis. Goede sfeer in de zaak. Echt fijn dat er zo dichtbij een Harley specialist zit.

Erik Akse

Thijs Kok

Al twee keer mijn motor ingrijpend laten verbouwen door Glenn en beide keren zijn de verwachtingen overtroffen. Hddowntown staat voor vakmanschap en kwaliteit!

Thijs Kok

Stephan Vermeer

Ben nieuwe klant maar kan nu al zeggen…klantvriendelijk, goeie service en verstand van zaken dusssss. ..!!

Stephan Vermeer

Anita de Geus – Mensink

Zeer goede service,altijd bereid om te helpen,een gezellige sfeer,lekker bakkie koffie….kortom TOPPIE!!!

Anita de Geus - Mensink

Joan Berings – Teunissen

Topservice

Joan Berings - Teunissen

Bas Lentjes

Prima, locatie is ook goed te bereiken.

Bas Lentjes

Rien de Leeuw

Gewoon zo doorgaan, gezelli, luisterend oor en vakkundig.

Rien de Leeuw

Rutger-Jan Ros

Er is al veel gezegd maar mensen met het hart op de goede plaats en veel liefde voor het vak daar voel ik me thuis ! En geen verkooppraatjes !!

Rutger-Jan Ros

Jan Wolfard

Leuk en mooi bedrijf.

Jan Wolfard

Jeffrey de Visser

Zeer goede service en ze staan altijd klaar met goede adviezen. Hele fijne sfeer. Deze mensen verstaan hun vak en zijn er erg goed in!

Jeffrey de Visser

Johan van Dinter

Vriendelijke mensen, goede service, goede prijs. Kortom waarom ergens anders heen. Oja ook nog een lekker bakje koffie.

Johan van Dinter

Eric Neervoort

Doen waar jullie goed in zijn……..jezelf blijven! De liefde voor HD blijven uitstralen en anderen mee besmetten!

Eric Neervoort

Len Houben

Jullie persoonlijke benadering geeft je het gevoel dat je niet een klant bent die alleen geld komt brengen. Sterker nog, jullie hebben me wel eens afgeraden om iets aan mijn motor te doen, alhoewel je daarmee inkomsten misliep. Uiteindelijk krijg je daardoor vertrouwen en dat betaalt zich op de lange duur terug.

Len Houben

Wim en Henny te Winkel

Een harley hoort voor onderhoud alleen in duiven bij DOWNTOWN. Toppie Glenn

Wim en Henny te Winkel

Marc

Geweldig de nieuwe voorvork, hij stuurt als een nieuwe, de zithouding is erg relaxed en het ziet er super vet uit. Het eindbeeld van de motor is in zicht, zoniet bereikt.

Marc

Petra Jacobs – Veldhuis

Alles is eigenlijk al genoemd maar de lach van Aniek en de blik van Glenn achter het glas en niet te vergeten de broodjes bapao en de lemper.

Petra Jacobs - Veldhuis

Arjan Kok

Service, vriendelijkheid en ook de koffie 🙂

Arjan Kok

Marco Vos

Waar niemand mij met mijn elektronische probleem wilde helpen heeft Glenn me niet in de steek gelaten. Hd duiven is top.

Marco Vos

Patrick

Nogmaals bedankt voor het monteren van m’n nieuwe uitlaat. Het geluid van die Short Shots is zoooo mooi !! Deze jongen heeft nu zo’n brede glimlach tijdens het rijden dat ie er pijn in z’n kaken aan overhoudt. Een spiegeltje vastschroeven kan ik nog steeds zelf, maar voor het echte werk moet je toch langs de vakman. De motor loopt perfect en komt met elke verbouwing weer een stapje richting mijn eigen Hot Dreammachine.

Patrick

Ad Verhees

Gast vrij ontvangen bij HD Downtown Motorcycles , ik had al ervaring met het rijden op een elektrische motor. gezien de brede lach van me vrouw is die nu ook zeer enthousiast , de brammo een zeer goed rijdende motor.

Ad Verhees

Patrick Samson

Persoonlijke benadering, en net dat beetje meer. Sleutel tot succes.

Patrick Samson

Vic Stenmans

Zeer goede service en altijd bereid om te helpen, zelfs door de telefoon als je met pech in het buitenland staat bij een HD dealer. Toppertjes.

Vic Stenmans

Martien van Hoof

Niks veranderen aan jullie bedrijfsformule de service is altijd top. En het is altijd gezellig om te komen bij jullie, al is het alleen al voor de goede koffie.

Martien van Hoof

Gersom Lusikooy

Ga vooral zo door Glenn & Aniek… op naar de volgende 1000 klanten!

Gersom Lusikooy

Herman Gores

Service. Deskundigheid. Integriteit. Gezelligheid.

Herman Gores

Andy Liem

De persoonlijke benadering en de detaillistische perfectionistische zorg!

Andy Liem

Hans Somsen

Hoe wellicht vanzelfsprekend voor jullie beide reparaties zijn, zo bijzonder is de beleving in deze nu voor mij dat ik eindelijk, na alle bekende ellende met die club uit *******, weer geheel onbezorgd kan rijden en kan genieten van mijn Fatbob ! Niks meer afslaan, niks meer in de hoge toeren blijven hangen na een warme start, gewoon heerlijk rijden, geweldig ! Nogmaals, voor jullie wellicht de gewoonste zaak en niets bijzonders onder de horizon, maar voor mij eindelijk onbezorgd genieten, ik ben jullie daar oprecht onwijs erkentelijk en dankbaar voor, bij deze !

Hans Somsen

Patrick Uschkereit

Spontaan op weg naar huis langs Downtown, op zoek naar een screamin’ eagle uitlaat voor mijn HD 883 custom sportster. De beste prijs, super service & uitleg en meteen de knoop doorgehakt. Wat een vakmensen. De montage moet nog gebeuren, maar daar maak ik me geen zorgen over!

Patrick Uschkereit

Melvin Stroosnijder

Goed meegedacht in oplossingen en snel m’n nieuwe scherm geplaatst na ontvangst in de zaak. Top zaak

Melvin Stroosnijder

Rudi Spinnoy

Via de webshop onderdelen besteld. Heel duidelijke communicatie, snelle levering. De paashaas was een dagje vroeger dit jaar. Thanks Aniek & co. Was de eerste maar zeker niet de laatste keer

Rudi Spinnoy

Johan Gerritsen

Ik heb mijn Dyna voor een grote onderhouds beurt gedaan plus wat extra dingetjes
Maar ben eerst even wezen informeren naar wat de kosten zo ongeveer zullen zijn nou ik kan jullie zeggen de prijs prima is bij hun. De service is prima ze nemen de tijd voor je dus met andere woorden het is een prima zaak de motor werd netjes opgehaald en terug gebracht. Ik zeg Oké. Mvg Johan

Johan Gerritsen

Maarten Pronk

Top

Maarten Pronk

Henri Vos

Lees artikel hdcn clubblad Brabant zeeland van deze maand (oktober/november 2016), wat een service van deze vakmensen

Henri Vos

Maarten Moonen

Onderdeel paste perfect en door downtown gemonteerd. Vriendelijke en goede service.

Maarten Moonen

Yannick

Super zaak ! Fijn geholpen. Hopelijk tot snel. Groetjes Yannick

Yannick

Mark van Maanen

Even mijn sportster gashendel na laten kijken , ik werd meteen geholpen. Enfin , 1,5 uur later probleem verholpen , ik dacht : kost weer een paar centen , en terecht! Ik vroeg aan Glen , wat krijg je van me? Niks zei hij , zit bij de service in [ week daarvoor beurtje motor gehad] . Kijk , dat is nou tof he en super service !, Aniek en Glen staan al goed bekend , maar nu heb ik het zelf ervaren ! Bedankt jullie!! Groet Mark

Mark van Maanen

Dennis

Ben sinds een paar maanden de eigenaar van een Iron 883. Aangezien hij nog erg standaard was wilde ik beginnen met een paar kleine aanpassingen. Tank-lift, wiretuck, coil-relocation, mooiere luchtfilter, dat soor dingetjes. En ondanks dat het om kleine aanpassingen gaat die wellicht voor vaklui zoals weinig uitdaging bieden, is het werkelijk superstrak uitgevoerd. Elke ochtend weer, als ik de garage opendoe heb ik een brede glimlach. Ook de kwaliteit van de onderdelen is geweldig…

Dennis

Henk Mulder – Ede

Kess-Tech uitladen laten monteren op mijn Heritage Classic 2017 en laten tunen door Glenn. Informatie vooraf door Aniek was zeer kundig, instalatie zonder enig probleem en volgens afspraak gedaan. Deze zaak is een aanrader voor iedere HD rijder. Goede informatie, afspraken worden nagekomen en niet zo massaal. Bedankt voor de uitstekende service.

Henk Mulder - Ede

UW RECENSIE

  Uw naam*

  E-mailadres*

  Recensie*

  Beoordeling (1 ster = min, 5 sterren = max)
  ***************

  (jaarlijkse verloting van een gratis onderhoudsbeurt)

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  *verplichte velden