Loading...

KOPEN/VERKOPEN HARLEY-DAVIDSON OF VICTORY

GARANTIE VAN 3 MAANDEN

Downtown American Motorcycles is niet alleen een service-bedrijf voor Harley-Davidson; wij verkopen óók Harley-Davidson (meestal in consignatie). Dit betekent dat wij jouw motor MET GARANTIE verkopen (3 maanden). De koper is er dan zeker van dat hij/zij altijd binnen de garantietermijn terug kan komen.

ZEKERHEID

Het aanbod van Harley-Davidson motoren is op dit moment erg groot. De prijzen varieren enorm. Kijk bijvoorbeeld eens op marktplaats.nl  Veel motoren staan er al heel lang op en dat maakt de koper onzeker. En het is juist ZEKERHEID wat hij wil hebben. Zekerheid dat de koop betrouwbaar is, dat hij niet teveel betaalt en dat hij geen ‘kat in de zak’ koopt.

BETROUWBAAR

Downtown American Motorcycles is betrouwbaar in de verkoop van haar motoren. Er komen veel bezoekers, die op zoek zijn naar hun toekomstige Harley. En wij voorzien ze van goed advies en kunnen ze – ná de koop – van goede service voorzien. Als je je motor (in consignatie) door ons laat verkopen, dan zullen wij deze eerst in waarde taxeren en wij nemen alléén motoren aan die in goede staat zijn. Verder stellen wij een limiet aan de doorlooptijd van de verkoop: als een Harley niet binnen een bepaalde termijn wordt verkocht, dan halen wij hem uit ons verkoopassortiment.

VERKOOP

Als je motor verkocht wordt, dan vragen wij hiervoor een – van tevoren afgesproken – percentage van de verkoopprijs. Dit i.v.m. de door ons meegeleverde garantie (3 maanden). Vergeet niet dat wij er veel tijd en moeite in steken (gesprekken potentiële kopers, reclame etc.) Als hij niet wordt verkocht binnen de gestelde termijn, dan kost het je natuurlijk niets (tenzij anders afgesproken).


NIEUWSBRIEF

Ontvangt u onze nieuwsbrieven nog niet? Schrijf u in en blijf op de hoogte van: kortingscodes, technisch nieuws over Harley-Davidson en Victory, evenementen en aanbiedingen.