Loading...

ONAFHANKELIJK SPECIALIST IN

HARLEY-DAVIDSON MOTORCYCLES

98% van onze klantenkring bestaat uit Harley-Davidson rijders.

In het jaar 1999 zijn wij  onder de handelsnaam ‘HD Downtown’ gestart als onafhankelijk Specialist in Harley-Davidson. Wij hebben in 2016 onze handelsnaam veranderd van ‘HD Downtown’ naar ‘Downtown American Motorcycles’. Wij werken voornamelijk aan en met Harley-Davidson motoren, maar ook Buell, Victory en Brammo. All American Made. Van onderhoud en reparaties tot complete verbouwingen, van het leveren van onderdelen tot het reviseren van motorblokken: kom langs, de (gratis) koffie staat klaar. Kijk ook in onze online shop: www.pepperparts.nl

BUELL MOTORCYCLES (H-D engine)

Je kunt sinds 1999 bij Downtown American Motorcycles terecht voor onderhoud, reparaties en tuning/afstelling van Buell motorfietsen. Wij zijn gespecialiseerd in de technische aspecten van dit merk, wat een onderdeel is geweest van Harley-Davidson motorcycles. Ook kun je terecht voor het programmeren van de ECM (race tuning).

VICTORY MOTORCYCLES DEALER

Sinds het mei 2015 zijn wij ook officieel Victory Motorcycles Dealer. Victory Motorcycles is, net als Harley-Davidson, een bekend Amerikaans motormerk. Je kunt dus bij Downtown terecht voor NIEUWE Victory Motorcycles modellen, originele Victory-kleding, -onderdelen en -accessoires. Zoals je het van ons bent gewend, gebruiken wij top-kwaliteit producten en stellen wij onszelf hoge eisen bij het uitoefenen van ons vak. De klant staat centraal en is ‘King of the Road’. Dit geldt voor de Harley-Davidson rijder, alsook voor de Victory Motorcycles rijder.

En…

OFFICIAL BRAMMO SERVICE DEALER (usa made)

Downtown American Motorcycles is officieel Brammo Motorcycle dealer & service center (klik hier). De Brammo Motorcycle divisie is in 2015 overgenomen door Victory Motorcycles. De opvolger van de, 100% elektrische motorfiets, Brammo Empulse R is de Victory Empulse TT. Je kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparaties en onderdelen.

OOK AFTER-MARKET PARTS EN ACCESSOIRES

Wij leveren – naast originele onderdelen – ook aftermarket-parts en -accessoires. De prijzen van de onderdelen en accessoires, die je in onze webshop uitzoekt en bestelt, zijn scherp geprijsd en worden lager dan adviesprijs aangeboden. Je kunt natuurlijk ook via de catalogi bij ons aan de balie bestellen. Klik hier om de Downtown webshop te openen.

Scherp Geprijsd ✓ Gegarandeerd Topkwaliteit ✓ Vertrouwd sinds 1999 ✓