Harley-Davidson 2018-04-09T19:37:23+00:00

DOWNTOWN AMERICAN MOTORCYCLES WERKT AAN DE VOLGENDE MOTOREN

INDEP. SPECIALIST IN HARLEY-DAVIDSON

Voor Harley-rijders, door Harley-rijders.

In het jaar 1999 zijn wij  onder de handelsnaam ‘HD Downtown’ gestart als onafhankelijk Specialist in Harley-Davidson. Wij zijn gespecialiseerd in Harley-Davidson Motorcycles en al bijna 20 jaar wij doen alles op dit gebied. Van onderhoud en reparaties tot complete verbouwingen, van het leveren van onderdelen tot het reviseren van motorblokken: kom langs, de (gratis) koffie staat klaar. Kijk ook in onze online shop: www.pepperparts.nl

MEER INFORMATIE
Buell XB12SCG Lightning 2007

INDEP. SPECIALIST IN BUELL

Je kunt sinds 1999 bij Downtown American Motorcycles terecht voor onderhoud, reparaties en tuning/afstelling van Buell motorfietsen. Wij zijn gespecialiseerd in de technische aspecten van dit merk, wat een onderdeel is geweest van Harley-Davidson motorcycles. Ook kun je terecht voor het programmeren van de ECM (race tuning).

MEER INFORMATIE
Verkoop Victory Magnum X-1

VICTORY MOTORCYCLES DEALER

Sinds het mei 2015 zijn wij ook officieel Victory Motorcycles Dealer. Victory Motorcycles is, net als Harley-Davidson, een bekend Amerikaans motormerk. Je kunt dus bij Downtown terecht voor NIEUWE Victory Motorcycles modellen, originele Victory-kleding, -onderdelen en -accessoires. Zoals je het van ons bent gewend, gebruiken wij top-kwaliteit producten en stellen wij onszelf hoge eisen bij het uitoefenen van ons vak. De klant staat centraal en is ‘King of the Road’. Dit geldt voor de Harley-Davidson rijder, alsook voor de Victory Motorcycles rijder.

MEER INFORMATIE

BRAMMO SERVICE CENTER

Downtown American Motorcycles is officieel Brammo Motorcycle dealer & service center (klik hier). De Brammo Motorcycle divisie is in 2015 overgenomen door Victory Motorcycles. De opvolger van de, 100% elektrische motorfiets, Brammo Empulse R is de Victory Empulse TT. Je kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparaties en onderdelen.

DOWNTOWN WEBSHOP

Bestel je Harley-Davidson & Victory onderdelen, accessoires en gereedschap in de Dowtown American Motorcycles Webshop. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het leveren. Wij verkopen handvatten tot complete uitlaatsystemen. De onderdelen die wij voor jouw Harley-Davidson of Victory aanbieden zijn van gegarandeerde topkwaliteit!

NAAR DE WEBSHOP

De waardering van www.downtown-motorcycles.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 55 reviews.