harley davidson road kingHARLEY DIENSTEN

Of je nu met je Harley komt voor onderhoud, reparaties, verbouwing, afstelling, schade herstel, revisie-werk of onderdelen; wij leveren onze diensten altijd zo goed mogelijk, met garantie en een scherpe prijsstelling.

OCCASIONS

Wij hebben regelmatig goed onderhouden Harley’s te koop in onze showroom. Hier zit standaard 3 maanden garantie op. Over het algemeen zijn het allemaal Nederlandse motorfietsen, afkomstig van onze klanten (geen grijze import).

>> Occasion, klik hier

ONDERHOUD

Wij hebben veel Harley’s in onderhoud. Deze onderhouden wij volgens de officiële specificaties. Met grotendeels origineel materiaal. Onze werkplaats is voorzien van alle en kwalitatief goed werkmateriaal. Denk hierbij aan gereedschap, speciaal gereedschap, computer software, gastestmeter en nog veel meer. Wij zijn volledig toegespitst op werkzaamheden aan Harley-Davidson motoren.

>> Informatie onderhoud, klik hier

REPARATIE

Heb je een lekke band? Olie-lekkage? Of start je Harley niet meer? Neem contact met ons op als je pech hebt. Wij komen je Harley ophalen. En, brengen hem – als je hem niet zelf kunt ophalen – ook weer terug. De reparatie-kosten worden, voor zover dat mogelijk is, van te voren met je overlegd. Geen verrassingen achteraf. Als wij gedurende de reparatie-werkzaamheden bijzonderheden tegen komen, dan informeren wij je hierover. We maken altijd foto’s van ons uitgevoerde werk (voor, tijdens en na).

>> Informatie reparatie (klik hier)

SCHADE HERSTEL

Het overkomt iedereen wel eens: omvallen met de motor. De schade die dan ontstaat is meestal gering, maar groter wanneer je een aanrijding hebt. Downtown herstelt alle schade aan de motorfiets en we brengen hem naar originele staat terug.

>> Informatie schade-herstel, klik hier

AFSTELLEN / TUNING

O.a. bij onderhoud en het plaatsen van nieuwe uitlaten moet de afstelling van je Harley gecontroleerd en geregeld worden. Dit doen wij door middel van een SUN computer-gas-testmeter en – zo nodig – een dynobank. Ook als je Harley uitgerust is met een carburateur i.p.v. injectie-module, dan kun je bij ons uitstekend terecht. Met ‘natte-vinger-werk’ nemen wij geen genoegen. Meten is weten.

>> Informatie afstelling, klik hier

ONDERDELEN IN ONZE WEBSHOP

In onze webshop hebben wij een aanbod van ruim 100.000 aftermarket onderdelen en accessoires voor Harley Davidson motoren. Als je op zoek bent naar een pakking, uitlaat, stuur, olie, remblokken, zadel, windscherm of iets anders, kijk dan in onze populaire webshop: klik hier