HARLEY DAVIDSON KOPEN EN VERKOPEN

( Harley Davidson kopen of verkopen )

GARANTIE VAN 3 MAANDEN

Downtown American Motorcycles is niet alleen een service-bedrijf voor Harley-Davidson; wij verkopen óók Harley-Davidson (meestal in consignatie). Dit betekent dat wij jouw motor MET GARANTIE verkopen (3 maanden). Immers, de koper is er dan zeker van dat hij/zij altijd binnen de garantietermijn terug kan komen.

ZEKERHEID

Het aanbod van Harley-Davidson motoren is op dit moment erg groot. De prijzen varieren enorm. Dit komt mede door de grijze import van (schade-) motoren. Deze motorfietsen worden opgeknapt en in de verkoop gezet. Soms met dubieuze tellerstanden. Dit constateren wij regelmatig als we een dergelijke Harley voor onderhoud op de werkbrug hebben staan.

harley davidson te koop

Harley Davidson kopen ? Ons advies is om bij de aankoop van een Harley Davidson naar de onderhoudsgeschiedenis te vragen. Deze is meestal aanwezig in de vorm van facturen of onderhoudsboekjes. Facturen hebben natuurlijk de voorkeur, omdat je deze gemakkelijk kunt controleren.

Een Harley Davidson heeft over het algemeen een lagere waarde als het een (grijze) import Harley is. Dit in verband met het feit dat de geschiedenis (en tellerstand) van de motorfiets lastig of niet te herleiden is. Kortom, wees alert en laat je goed informeren.

 

BETROUWBAAR

Downtown American Motorcycles is betrouwbaar in de verkoop van haar motoren. Er komen veel bezoekers, die op zoek zijn naar hun toekomstige Harley. En wij voorzien ze van goed advies en kunnen ze – ná de koop – van goede service voorzien.

Als je je motor (in consignatie) door ons laat verkopen, dan zullen wij deze eerst in waarde taxeren en wij nemen alléén motoren aan die in goede staat zijn. Verder stellen wij een limiet aan de doorlooptijd van de verkoop: als een Harley niet binnen een bepaalde termijn wordt verkocht, dan halen wij hem uit ons verkoopassortiment.

De meeste Harley Davidson motoren, die wij verkopen, zijn afkomstig van onze eigen klanten. Zodoende kennen wij hiervan de geschiedenis. In ieder geval, de onderhoudsgeschiedenis bij Downtown American Motorcycles.

VERKOOP

Als je motor verkocht wordt, dan vragen wij hiervoor een – van tevoren afgesproken – percentage van de verkoopprijs. Dit i.v.m. de door ons meegeleverde garantie (3 maanden). Daar staat tegenover, dat wij veel tijd en moeite steken in, onder andere, het adverteren, ontvangen van potentiële klanten en het voeren van gesprekken. En, niet te vergeten: als de motorfiets niet wordt verkocht binnen de gestelde termijn, dan kost het je natuurlijk niets. Tenzij van tevoren anders afgesproken is.

SOCIAL MEDIA 

Wij zullen uw Harley Davidson te koop aanbied in onze zaak in Duiven (bij Arnhem). Daarnaast zal hij ook geplaatst worden op Marktplaats, Speurders en enkele andere internet portalen. Verder zijn wij ook op social media actief met de verkoop: facebook, instagram, twitter, etc.

ONLINE SHOWROOM

Ten slotte, kijk ook in onze online showroom voor ons huidige aanbod, klik hier