Loading...
|Harley Davidson te koop – Victory te koop
Harley Davidson te koop – Victory te koop2017-11-13T16:58:01+00:00

harley davidson te koop – victory te koop – buell te koop – brammo te koop

MOTOREN: NIEUW EN GEBRUIKT

  BETROUWBAAR

  Downtown American Motorcycles is betrouwbaar in de verkoop van haar motoren. Er komen veel bezoekers, die op zoek zijn naar hun toekomstige Harley. En wij voorzien ze van goed advies en kunnen ze – ná de koop – van goede service voorzien.

  Als u uw motor (in consignatie) door ons laat verkopen, dan zullen wij deze eerst in waarde taxeren en wij nemen alléén motoren aan die in goede staat zijn. Verder stellen wij een limiet aan de doorlooptijd van de verkoop: als een Harley niet binnen een bepaalde termijn wordt verkocht, dan halen wij hem uit ons verkoopassortiment.

  De meeste Harley Davidson motoren, die wij verkopen, zijn afkomstig van onze eigen klanten. Zodoende kennen wij hiervan de geschiedenis. In ieder geval, de onderhoudsgeschiedenis bij Downtown American Motorcycles. 

  Ergens anders een Harley Davidson te koop ? Ons advies is om bij de aankoop van een Harley Davidson naar de onderhoudsgeschiedenis te vragen. Deze is meestal aanwezig in de vorm van facturen of onderhoudsboekjes. Facturen hebben natuurlijk de voorkeur, omdat je deze gemakkelijk kunt controleren.

  harley davidson te koop

  HARLEY DAVIDSON, VICTORY, BUELL OF BRAMMO VERKOPEN?

  harley davidson te koopAls uw motor verkocht wordt, dan vragen wij hiervoor een – van tevoren afgesproken – percentage van de verkoopprijs. Dit i.v.m. de door ons meegeleverde garantie (3 maanden). Daar staat tegenover, dat wij veel tijd en energie steken in, onder andere, het adverteren, ontvangen van potentiële klanten en het voeren van gesprekken. 

  harley davidson te koop

  En, niet te vergeten: als de motorfiets niet wordt verkocht binnen de gestelde termijn, dan kost het u natuurlijk niets. Tenzij van tevoren anders afgesproken is.

  SOCIAL MEDIA 

  Wij zullen uw Harley Davidson te koop aanbied in onze zaak in Duiven (bij Arnhem). Daarnaast zal hij ook geplaatst worden op Marktplaats, Speurders en enkele andere internet portalen. Verder zijn wij ook op social media actief om uw harley davidson te koop te zetten (of Buell, Victory, Brammo): facebook, instagram, twitter, etc.

  STAY IN TOUCH

  close-link

  De waardering van www.downtown-motorcycles.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 61 reviews.

  Bel nu
  Route