harley davidson verbouwen | harley custom | harley customizing | Victory

harley custom, harley customizing

CUSTOMIZING / VERBOUWEN

HARLEY CUSTOMIZING

Wij hebben niet alleen heel veel verstand van de technische kant van Amerikaanse V-Twin motoren, maar we zijn ook zeer bekwaam in de customizing ervan. Wij staan klaar om een radicale (ground-up) custom voor je te bouwen, waar je al jaren van droomt.harley davidson verbouwen

We kunnen ook jouw Harley-Davidson in iets ombouwen wat ánders is dan al je ‘biker-buddies’ hebben. Special paint, powder-coating (ook keramisch) en verchromen is tevens via ons mogelijk. Kleinere customizing-projecten zijn ook mogelijk. Denk hierbij aan: nieuw stuur, uitlaten, luchtfilter, nieuwe wielen, nieuwe kabels, remleidingen, dikke achterkant, etc. 

Wil je weten wat er met jouw budget aan customizing gedaan kan worden? Kom langs en bespreek het met ons. We zullen je een eerlijk advies geven over wat wel en wat niet haalbaar is. Echter, voor ieder budget is wat mogelijk.

ONDERDELEN EN ACCESSOIRES VOOR CUSTOMIZING

Ga je zélf aan de slag en heb je onderdelen of accessoires nodig? Downtown is dealer van bijna alle bekende leveranciers. Wij kunnen je alle materiaal van bijna alle merken leveren. Denk hierbij aan Arlen Ness, Roland Sands, Kuryakyn, Biltwell en ga zo maar door.

De parts kun je opzoeken in de catalogi in onze shop en direct bestellen. Indien voorradig, hebben we het binnen enkele dagen bij ons binnen. We kunnen het ook naar je opsturen.

Klik hier om naar de webshop te gaan. De url van de webshop is: www.pepperparts.com

MAKE-OVER / RESTAURATIE

Een (custom) restauratie of make-over van een Harley-Davidson motorfiets is ook één van de mogelijkheden. Je hebt bijvoorbeeld al heel lang een oude shovel of evo in de schuur staan en je vindt het zonde om hem weg te doen. Geef ons door wat je budget ongeveer is, wat je wensen zijn en dan gaan wij kijken wat er allemaal mogelijk is.

Zo hebben wij voor een oude Harley-Davidson Sportster uit 1990 een – bijna complete – makeover gedaan. De motorfiets zag er oud en vervallen uit en had een waarde van nog geen 3.500 euro. Nadat we hem onder handen hebben genomen, is de Idex taxatie-waarde nu 28.000,- euro. De verbouwing is natuurlijk wel een behoorlijke investering geweest, maar de sportster Trailblazer 1 valt nu onder de categorie ‘collector-items’. Klik hier voor meer info.

KOM LANGS

Kom bij ons langs als er iets aan je motorfiets gedaan moet worden. Downtown American Motorcycles is degene die je moet hebben. Wij staan voor de volle honderd procent achter álles wat wij doen. Als je wilt, kun je ook gebruiken maken van onze haal- en brengservice.

PEPPERPARTS: ONDERDELEN EN PARTS VOOR HARLEY
INFORMATIE OF AFSPRAAK MAKEN?
KOM LANGS, CONTACT INFO