Downtown Piinksterrit - American Motorcycle Museum Raalte

Harley Davidson Arnhem

Downtown American Motorcycles (HD Downtown Arnhem) is opgericht in 1999 in Arnhem. Wij zijn onafhankelijk specialist in Harley Davidson (en Buell). Sinds 2004 is onze uitgebreide werkplaats gevestigd in Duiven. Dit is nabij Arnhem aan de A12 richting Zevenaar.

Regio Arnhem

Wil je meer over ons weten en onze werkzaamheden aan Harley Davidson motoren in de regio Arnhem? Kijk op onze website: klik hier

” gradient_hover_colors=”

” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” icon=”” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” alignment=”left” class=”” id=””]www.downtown-motorcycles.nl[/button][separator style_type=”single

dashed” top_margin=”15″ bottom_margin=”15″ sep_color=”#c1c1c1″ border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””]

Informatie over Arnhem (uit Wikipedia):

Arnhem (uitspraakː Geluidsfragment /ˈɑrnhɛm/ (info / uitleg) of Geluidsfragment /ˈɑrnɛm/ (info / uitleg)ArnhemsErnemDuitsArnheim) is een stad en gemeente in Nederland. Het is de hoofdstad van de provincie Gelderland. De gemeente Arnhem heeft 156.050 inwoners per 30 april 2017 (bron: CBS). Naar inwonertal is Arnhem de derde gemeente en de tweede stad van Gelderland. De gemeente Arnhem omvat naast de gelijknamige stad de dorpen Schaarsbergen en Elden, de buurtschappen De Praetsen ‘t Vlot, en delen van de buurtschappen Terlet en Deelen.

Arnhem maakte deel uit van de voormalige Stadsregio Arnhem Nijmegen (plusregio), een conurbatie met ruim 736.700 inwoners, en is ook aangesloten bij het samenwerkingsverband Euregio Rijn-Waal.

Arnhem ligt aan de rivier de Nederrijn, de IJssel en de Sint-Jansbeek. De stad ligt aan beide zijden van de Rijn. Vooral het zuidelijke stadsdeel heeft zich na de Tweede Wereldoorlog grootschalig ontwikkeld.

De stad staat internationaal bekend om de Slag om Arnhem. In de Tweede Wereldoorlog speelde Arnhem een belangrijke hoofdrol vanwege de luchtlanding en veldslag van de geallieerde troepen in september 1944, als onderdeel van Operatie Market Garden. Bezienswaardigheden zijn het Museum Arnhem, het Nederlands OpenluchtmuseumMuseum BronbeekPark Sonsbeek, dierentuin Koninklijke Burgers’ ZooNationaal Park De Hoge Veluwe en de John Frostbrug. De stad huisvest ook Sportcentrum Papendal, dat de thuisbasis is van het NOC*NSF. Arnhem is zetel van de rechtbank Gelderland, het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden en de landelijke militaire kamer. Ook de luchtmobiele brigade is gelegerd in de provinciehoofdstad.