Het vervangen van je stuur is een eenvoudige manier om jouw Harley een nieuwe leven te geven en de rit nog leuker te maken!

Misschien heb je er over nagedacht om zoiets zelf te doen en wat heb je dan allemaal nodig?

Vervanging van een stuur kan een complexe taak zijn als je zelf aan de slag gaat. Van het kiezen van de juiste maat kabels tot het bepalen van de geschikte lengte van de remleidingen, er zijn veel factoren waar je op moet letten. Maar waarom zou je je zorgen maken over welke onderdelen je nodig hebt? Met een Burly Brand kabel set, krijg je alles wat je nodig hebt voor een professionele vervanging van jouw stuur.

De Burly Brand kabel sets zijn speciaal ontworpen om de kabels en bedrading correct te verlengen bij de installatie van een custom handlebar op je Harley. Super handig voor degene die graag zelf sleutelt!

Er zijn kits beschikbaar voor bijna alle modellen van Harley, inclusief modellen met Cruise Control en met of zonder ABS. De kits worden geleverd met alles wat je nodig hebt om de installatie te voltooien, inclusief gaskabels, koppelingskabel en krimpkousen. De kabels zijn verkrijgbaar in zwart vinyl of clear coated roestvrij staal. Deze informatie is terug te vinden in de product omschrijving.

Burly Brand

Burly Brand is een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van aftermarket onderdelen voor Harley Davidson motoren en andere custom motoren. Het bedrijf is opgericht in 2002 en heeft sindsdien een goede reputatie opgebouwd voor de productie van hoogwaardige, stijlvolle en duurzame onderdelen voor motoren. Hun productlijn omvat onder andere handlebars, verlagings kits, sissy bars, footpegs, kabel sets en andere accessoires. Burly Brand onderscheidt zich door hun focus op stijl en kwaliteit.

Onze webshop biedt een uitgebreid assortiment van kwalitatief hoogwaardige onderdelen en accessoires van toonaangevende merken. Van stijlvolle accenten tot prestatie-upgrades, wij hebben alles wat je nodig hebt om de stijl en uitstraling van je Harley te verbeteren. Wij bieden ook geweldige aanbiedingen en kortingen, dus houd onze webshop in de gaten voor de beste deals!

Wil je meer informatie over het vervangen van je stuur of heb je andere ideeën voor je Harley die je graag werkelijkheid wil laten worden, uiteraard is bij ons alles mogelijk en denken we graag met je mee. Maak een afspraak voor een gesprek of plan een afspraak voor montage, reparatie, tuning of onderhoud.