( Victory motor te koop, gebruikt en nieuw )

2017 Victory Octane - Downtown American Motorcycles

VICTORY MOTOR TE KOOP, GEBRUIKT EN NIEUW

Motorbeurs Downtown American Motorcycles - HD Downtown - Duiven - Arnhem

We hebben dit bericht eerder gepubliceerd: hieronder ziet u een overzicht van Victory Motorcycles, die wij – op dit moment nog – in onze showroom te koop hebben staan. Alle nieuwe Victory’s worden geleverd met 5 jaar garantie en met 10 jaar ondersteuning, door Polaris Industries, voor levering van onderdelen.

Heeft u ons al eerder gesproken op de Bigtwin Bikeshow in Houten (en daarvoor in Rosmalen), tijdens één van onze bedrijfspresentaties of op de Motorbeurs in Utrecht? Wij nodigen u van harte uit om ons te bezoeken. De verse koffie staat klaar.

Kom langs bij Downtown in Duiven als u meer informatie over deze modellen wilt. Scherp geprijsd en levering direct.

2016 VICTORY HAMMER S (NIEUW)

Hammer S

Amerikaanse muscle cruiser met de ziel van een sportieve motorfiets. hij ziet er niet alleen aggresief uit, hij is het ook! deze markante muscle cruiser met 250 mm achterband, 18″ voorwiel en meer dan 139 nm koppel heeft meer dan genoeg vermogen en is superieur in wegligging en bedieningsgemak. american muscle op 2 wielen!

Van €19.999,- nu voor €17.995,- incl. BTW 

Victory Hammer S

DUBBELE SCHIJVEN EN UPSIDE-DOWN

Als het aankomt op muscle cruisers, kent de Hammer S zeker zijn eigen kracht. Driehonderd millimeter zwevende schijven, uitgerust met 4-zuiger remklauwen, zorgen voor superieure remkracht die betrouwbaar rijden inspireert. De upside-down voorvork heeft 130 mm veerweg en beloont de Hammer S rijder met makkelijk en soepel stuurgedrag, in de stad en op de (snel)weg.
Victory Hammer S

250 MM ACHTERBAND

Plaats een 250 mm achterband op een muscle cruiser als de Hammer S en zowel de rijder als de machine zien eruit alsof ze alles aankunnen wat op hun pad komt. In dit geval bedriegt het uiterlijk niet. Deze band plakt aan de weg ongeacht de omstandigheden en maakt elke velg trots om hem te mogen dragen.
Victory Hammer S

106 CUBIC-INCH FREEDOM® V-TWIN

Of u nu uw weg probeert te vinden door kleine dorpjes of door de grote stad rijdt, de Freedom V-Twin krachtbron levert u 92 pk en een Koppel van 139 Nm. Het hart van elke Victory cruiser laat met één draai aan het gashendel de wereld weten dat u gearriveerd bent.
2017 VICTORY OCTANE (DEMO bwj 2016)

Neem een grote motor, plaats hem in een lichtgewicht frame en verwijder daarna alle onnodige accessoires. Wat u overhoudt is alles wat u nodig heeft om snel te rijden en niets meer. Dit is de formule voor de “modern american musclebike”.

Dit is een nieuw demo-model met extra opties: V&H Grenades uitlaatsysteem t.w.v. €1.200,- en Victory Tachometer t.w.v. €287,-. Totaalprijs: €16.935,- incl. BTW.

Nu voor €14.525,- incl. BTW

Victory octane

ACE-BRED V-TWIN

Gebaseerd op het prototype motor van project 156, die ontwikkeld werd om mee te doen aan de Pikes Peak International Hillclimb, is de hoog toerige 1200 cc V-Twin van de Victory Octane voorzien van 4 kleppen per cilinder, dubbele bovenliggende nokkenassen en vloeistofkoeling. De motor levert een vermogen van 104 pk en heeft een koppel van 103 Nm. De gearing van de Octane zorgt voor een accelleratie van 0-100 km/uur onder de 4 seconden en een kwart mijl binnen 12 seconden. Gerelateerde berichten: Pikes Peak 1, Pikes Peak 2, Thunder Rolls
Victory Octane

GEGOTEN ALUMINIUM FRAME

Een lichtgewicht en stijf, gegoten aluminium frame zorgt ervoor dat elke pk direct op het wegdek wordt overgebracht. De stuurgeometrie, de korte wielbasis van 1577 mm,de maximale hellingshoek van 32 graden en de lichtmetalen 10 spaaks aluminium wielen (18″ voor en 17″ achter) zorgen voor ongekend goede rijeigenschappen, die voor een Amerikaanse V-Twin uniek te noemen zijn.
Victory Octane

LEANER AND MEANER

Octane is de meest sportieve en aggressieve motorfiets ooit gebouwd door Victory Motorcycles. De vormgeving met de harde lijnen, de scherpe hoeken en andere aggrssieve stijlelementen laten de Octane er “Leaner and Meaner” uitzien dan elke ander Amerikaanse motorfiets. Het bullet stijl cockpitruitje laat zien dat de Octane is gebouwd voor snelheid.
MEER NIEUWE EN GEBRUIKTE VICTORY’S

Méér nieuwe en gebruikte Victory Motorcycles vindt u in onze online showroom: klik hier. Of kom langs bij Downtown American Motorcycles in Duiven.