( mustang super tripper carbon zadel )

Mustang Super Tripper Carbon Zadel

Voor Harley Davidson / Merk: Mustang

Op zoek naar een strak zadel, maar heb je meer ruimte nodig tijdens het rijden? Zit lager en verder naar achteren met Mustang’s nieuwe Super Tripper zadel voor 2008-en -hoger FL modellen. De 13.5″ brede rijderszit geeft maximale zetel-radius en zet de rijder iets lager en 1″ verder naar achteren, in vergelijking met Mustang’s ‘top-selling’ DayTripper zadels. De Mustang Super Tripper Carbon Zadel bestaat uit een carbon fiber vinyl center panel met gedetailleerde gun metal stiksel.

Altijd korting, snelle bezorging aan huis. Bestel in de online shop van Downtown.

MUSTANG SUPER TRIPPER CARBON SEAT

Voor Harley Davidson Touring modellen 2008-2017

MEER ZADELS VOOR HARLEY

Zadels voor Harley Davidson in webshop

Kijk in onze webshop voor meer zadels. Klik hier om naar de webshop te gaan of klik hier om direct naar de rubriek ‘zadels’ te gaan.