White wall banden harley davidsonMontage van Harley white wall banden in de werkplaats van Downtown
White wall banden Harley Davidson

Je kunt bij Downtown American Motorcycles terecht voor het vervangen of laten monteren van kwalitatief goede motorbanden: (origineel Harley-Davidson) Dunlop, Michelin, Avon, Metzeler, etc. Wij leveren alle merken banden via gerenommeerde en betrouwbare leveranciers (dus geen internet-B-keuze banden).

Montage banden

Tijdens het vervangen van de banden controleren en stellen wij direct de belt- en spaak-spanning van de wielen en informeren je over de staat van de pulley’s, remblokken en wiellagers. En, de wielen worden nauwkeurig gebalanceerd d.m.v. onze bandenapparatuur, voor een zo lang mogelijk behoud van het profiel.

Merk en type

Welk merk en type band je nodig hebt voor je Harley Davidson, is onder andere afhankelijk van je rijstijl, rijomstandigheden en type motorfiets. Daarnaast kun je natuurlijk ook kiezen voor een bepaald merk om economische redenen. Of je kiest de originele banden. Wij vinden dat een goede bandenkeuze cruciaal is voor de veiligheid op de weg. De banden zijn het enige contactpunt met de weg en dat wil je graag zo houden. Ook met regenachtig weer of glad wegdek. Advies nodig? Kom langs in Duiven.

Kijk ook in onze webshop voor alle wiel-/band-benodigdheden. Je vindt hier o.a. custom wielen, binnenbanden, spaken, wielassen, -hubs en lagers. Voor de banden zelf, kun je het best bij ons aan de balie in Duiven komen. Klik hier voor contactgegevens.