Victory kopenBron: Motorcycle.com

Victory kopen ?

Victory motorcycles scoort goed bij de eigenaren: een score van 80% eigenarentevredenheid. En dat is een hoge score. Het artikel maakt hier een vergelijking tussen Harley Davidson en Victory, omdat het een Amerikaans artikel betreft. En Downtown American Motorcycles werkt met beiden: als onafhankelijk specialist in Harley-Davidson én als dealer van Victory Motorcycles. We hadden liever een vergelijking met een ander Amerikaans merk gezien, maar zoveel Amerikaanse merken om te vergelijken zijn er natuurlijk niet.

5 Jaar garantie, 10 jaar onderdelen

Ga je voor betrouwbaarheid en mogelijke grote tevredenheid en wil je het gevoel hebben dat je op een Big American rijdt? Dan is de keuze voor een Victory een heel goed alternatief. Het onderhoud is relatief goedkoop en je krijgt – standaard – 5 jaar garantie (en 10 jaar ondersteuning op de levering van onderdelen).

Nieuwe modellen

Wij hebben nog enkele nieuwe modellen in de verkoop. Bekijk welke Victory (cruiser) modellen zijn: klik hier. Of  kijk in onze online showroom voor onze actuele voorraad: klik hier

Ter info:

VICTORY MOTORCYCLES DEALER

Sinds het mei 2015 zijn wij ook officieel Victory Motorcycles Dealer. Victory Motorcycles is, net als Harley-Davidson, een bekend Amerikaans motormerk. Je kunt dus bij Downtown terecht voor NIEUWE Victory Motorcycles modellen, originele Victory-kleding, -onderdelen en -accessoires. Zoals je het van ons bent gewend, gebruiken wij top-kwaliteit producten en stellen wij onszelf hoge eisen bij het uitoefenen van ons vak. De klant staat centraal en is ‘King of the Road’. Dit geldt voor de Harley-Davidson rijder, alsook voor de Victory Motorcycles rijder.